Kolla vårt stora sortiment och skapa din arbetsplats enkelt med några få klick. På hjh-office.se hittar du ergonomiska kontorsmöbler: från skrivbord, hyllor eller lådhurtsar på hjul till enskilda datorbord och skrivbord av trä samt barnskrivbord och hyllor.
Pris in kr
filter
Kroppsstorlek i cm
Färg
Material
Tål belastning upp till
Betyg
filter
Armstöd instruktioner
Armstödshöjd
Var god vänta
Var god vänta

Kontorsmöbler — arbeta avslappnat och effektivt

För många människor är arbetsplatsen ett ställe där de spenderar många timmar om dagen. Det är därför desto viktigare är att utrustningen är ergonomisk, stöder en trevlig arbetsmiljö och håller dig så avslappnad som möjligt även under en lång arbetsdag. En ryggvänlig kontorsstol är lika viktig som ett lämpligt skrivbord — möjligen med intelligenta tillbehör som tangentbordsutdrag, olika förvaringsfack eller integrerad kabeldragning.

Du skapar lagringsutrymme genom mobila containrar på hjul, bokhyllor och skåp för kontorsorganisation. Bläddra igenom vårt breda utbud och designa din arbetsplats enkelt och med bara några klick. Om du inte hittar kontorsmöblerna du vill ha i vårt standardsortiment kan du ta en titt i vår systemmöbelkatalog!

Råd om ditt nya kontor

Om du just håller på att planera ditt nya kontor hjälper vi dig gärna! Kommer önskat skrivbord att passa? Finns det utrymme för en hurts på hjul eller föredrar du en lagringslösning? Det finns många frågor. För att kunna skräddarsy designen efter dina behov har vi därför utvecklat ett kort frågeformulär som gör att du enkelt kan sammanfatta dina krav.