K9 V PRO - Fyrbent stol

Så lågt som 2 663,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_K9_V_PRO
 • Mångsidig besöksstol för varje tillfälle
 • Tål belastning upp till 180 kg
 • Sitsklädsel i slitstarkt tyg
 • Kan staplas, upp till 8 stolar
 • Snabb och enkel montering

K9 V PRO - Robust och välkomnande

Letar du efter en stol där dina besökare känner sig riktigt bekväma? Då är K9 V PRO rätt för dig! Med sin moderna design ger den varje rum en exklusiv look och imponerar samtidigt med sina utmärkta sittegenskaper. Tack vare det ergonomiskt formade ryggstödet och den bekvämt vadderade sitsen blir inte ens längre sittperioder särskilt ansträngande. Konferensstolen vilar på en robust och extra förstärkt metallram för varje tillfälle och anpassar sig till olika viktklasser tack vare sin höga lastkapacitet. Perfekt även om många användare turas om eller om den utsätts för konstant belastning. Vare sig det är som ett enda element eller i en grupp - K9 V PRO övertygar med stil och komfort som en riktig allroundare, som kan användas på konferenser, evenemang eller i receptioner.

 • För denna modell har särskilt högkvalitativa komponenter använts för att säkerställa maximal komfort även vid högre belastning
 • Mångsidig besöksstol: perfekt för kontor, konferensrum, entréområden, läkarpraktiker, väntrum, kosmetikstudior eller på mässor
 • Stolen är klädd i kraftigt tyg som har spänts behagligt stramt. Det använda materialet är slitstarkt och mycket lättskött.
 • Det ergonomiska ryggstödet har en förformad böjning som ger ryggen perfekt stöd när du sitter upprätt
 • Praktiskt och platsbesparande: efter användning kan stolen staplas på andra stolar från samma modellserie
 • Robust fyrbent ram av pulverlackerat stål med matt yta
 • Utrustad med glidskor av plast

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 8 timmar
Höjd i cm 90.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 200
Stöd med justerbar höjd i cm 44
Sitthöjdsjustering i cm 46
Sittdjupsjustering i cm 46
Mått (H x B x D) i cm 90.0 x 48.0 x 58.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 180
Bredd 48.0
Produktvikt 6.7
Sittbredd 44
Djup 58.0

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.