Retur och Reklmation

Retur

ÅNGERRÄTT
Du har som privatkund alltid 14 dagars ångerrätt från den dag då du mottar dina varor, men hos hjh-office.se erbjuder vi 60 dagars ångerrätt. Ångerrätten ger dig rätt till att undersöka varorna på ett sätt som inte skadar produkten och gör den olämplig för vidare försäljning. Du får undersöka varan i samma utsträckning som anses rimligt att göra i en fysisk butik.

Om du önskar att använda dig av din ångerrätt ska du meddela oss inom 14 dagar efter att du mottagit din beställning. Du kan välja att använda denna standardblankett vid ångrat köp eller att meddela oss via e-mail. Efter du har meddelat oss att du vill ångra köpet, ska du inom 14 dagar skicka produkten i retur. Du kan också välja att skicka produkten i retur utan att meddela oss innan. Då ska det ske inom 60 dagar efter att du mottog produkten.

RETUR
Du ska fylla i en retursedel och bifoga denna när du skickar returen. Du kan antingen använda denna standardblankett vid ångrat köp eller lägga i en kopia av din orderbekräftelse i paketet, så vi kan identifiera vilken order returen avser.

Om du använder en returfraktsedel som tillhandahållas av hjh-office.se, så ansvarar du för att produkten returneras till hjh-office.se i bra skick, alltså att emballaget som användes vid returfrakten är försvarligt. Övrigt ansvar för fraktrisk (t.ex. borttappat paket) pålägges hjh-office.se. Om du inte använder en returfraktsedel som hjh-office.se tillhandahållit, utan ett annat returfraktalternativ, så ligger det fullständiga ansvaret för att försändelsen når fram till hjh-office.se på dig som kund. Notera att om du inte använder den returfraktsedel som hjh-office.se tillhandahåller efter kontakt till kundservice så är hjh-office.se inte skyldiga att ersätta eventuella returfraktkostnader.

RETURADRESS:
Best-Dealz-24
Ekernstraße 2
DE-26125 Oldenburg
Tyskland
VÄRDESMINSKNINGSAVDRAG
Om varorna du returnerar är i försämrat skick som gör de osäljbara kan hjh-office.se göra avdrag eller vägra att återbetala, beroende på skadans omfång, som avgörs i varje enskilt fall.

ÅTERBETALNING
Vi kommer att återbetala det belopp du betalt för varorna utan onödig försening efter att vi har mottagit och behandlat din retur, dock senast efter 14 dagar från det att du har meddelat att du vill göra ångerrätten gällande, förutsatt att vi har mottagit produkten eller bevis att produkten har skickats till oss. Återbetalningen sker endast för produkternas värde och den billigaste standardfrakt vi erbjuder. Om du avtalat en speciell fraktlösning så är hjh-office.se inte skyldiga att återbetala summan för frakten vid eventuellt nyttjande av ångerrätten.

Återbetalning sker alltid till samma betalningssätt som användes vid beställning.

Reklamation

REKLAMATIONSRÄTT
Som privatkund har du rätt att reklamera en felaktig produkt i 3 år från det datum du mottagit din vara. Reklamationsrätten gäller ursprungsfel, transportskador och för produkter som avviker från vad som har avtalats mellan kunden och hjh-office.se eller som på annat sätt uppvisar fel.

Om du reklamerar en felaktig produkt efter 6 månader från det at du mottog varan, är det ditt ansvar att påvisa att felet var ursprungligt. Vid godkänd reklamation reparerar vi varan till originalskick eller byter ut den mot en ny vara. I vissa fall har du även rätt att häva avtalet och bli återbetald för den summa du betalat för varan.

Du ska alltid reklamera produkten så snabbt som möjligt och utan onödig försening efter att felet har upptäckts. 2 månader efter felet upptäcks anses alltid som skälig tid för anmälan.

Önskar du att reklamera en produkt ber vi dig kontakta vår kundservice innan du skickar din produkt i retur till oss. Av kundservice kommer du få vidare instruktioner för hur processen för reklamation ska gå vidare.

KONTAKTUPPGIFTER VID REKLAMATIONSÄRENDEN
Telefon: +49 (0)881 9245 2110
E-mail: service@hjh-office.se

Du ska som kund naturligtvis inte betala eventuell returfrakt eller frakten för en ny ersättande produkt när det gäller en reklamation som godkänts av hjh-office.se.

RETURADRESS VID REKLAMATIONER:
Best-Dealz-24
Ekernstraße 2
DE-26125 Oldenburg
Tyskland

Några frågor?

Vi finns här för dig

  • + 49 (0)881 924 521 10
  • service@hjh-office.se

Måndag till fredag från 9:00-18:00

Specialiserad återförsäljare

15 års erfarenhet

Dina fördelar:

  • Mer än 100 000 varor på lager
  • Direkt från tillverkaren
  • Individuell kundservice
  • Gratis frakt
  • 60 dagars öppet köp
  • Omedelbar frakt vid mottagande av betalning före kl 13.00 (Mån-Fre)

Säker shopping

Beställ utan risk

PayPal Klarna Visa Mastercard amazonpay

Bra omdömen

Vad våra kunder säger

" V. Schneider ★★★★★
Urval och service är lysande!
Bra produkter till rimliga priser!
Jag har bara haft goda erfarenheter hittills.
"

 

 


" M. Wallstein ★★★★★
Oinskränkt rekommendation.
Snabb leverans och bra kvalitet.
"

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.