Barnskrivbord

HÖJDJUSTERBARA BARNSKRIVBORD SOM VÄXER MED BARNET

Med rätt barnskrivbord blir lärandet mycket roligare. Höjdjusterbara skrivbord som växer med barnet kan användas i många år. På så sätt kan du och dina barn njuta av våra möbler under lång tid. I vår butik hittar du många vackra och ergonomiska skrivbord för ditt barn.

Filter
Pris
Pris
Färg
Färg
Endast tillgängliga föremål
Endast tillgängliga föremål
Handlar nu enligt
 1. Endast tillgängliga föremål Ja Ta bort Denna Artikel
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. BELIA - Barnskrivbord
  BELIA - Barnskrivbord
  2 926,00 kr
  Inkl. moms - fri frakt
 2. NENOS - Barnskrivbord
  NENOS - Barnskrivbord
  3 057,00 kr
  Inkl. moms - fri frakt
 3. New
  KID GRO T - Barnskrivbord
  KID GRO T - Barnskrivbord
  3 092,00 kr
  Inkl. moms - fri frakt

Skrivbord för barn och ungdomar

Datorbordet är en viktig beståndsdel av ditt barns lärande. Det är bara en ergonomisk arbetsplats som kan ge en hälsosam sittposition. En positiv bieffekt av detta är att koncentrationsförmågan ökar, vilket därmed effektivt bidrar till att läxorna blir gjorda. Ett skrivbord för barn eller ungdomar måste uppfylla olika behov: det bör främja rätt hållning, kunna justeras för att växa med barnet och naturligtvis se snyggt ut och passa in i barnets rum.

Sitt rätt – ha kul medan du lär dig

Ett barns skrivbord bör bilda en ergonomisk helhet med den vridbara stolen. Den optimala sitthöjden från stol till skrivbord bestäms enligt följande: benen ska vara i 90° vinkel; dvs fötter, knän och höfter ska alltid vara i en rät vinkel. Höjden på bordsskivan bör justeras så att armarna kan vila bekvämt på skrivbordet i 90° vinkel. För att säkerställa den bästa möjliga långsiktiga sittpositionen bör föräldrarna alltid kontrollera att skrivbordet och stolen är korrekt inställda. Genom att följa dessa riktlinjer förhindrar de effektivt eventuella framtida posturala skador eller ryggsmärtor.

Skrivbord som växer med barnet

På många av våra skrivbord för barn och ungdomar kan bordsskivans höjd justeras. Den här funktionen gör att skrivbordet växer med barnet, samt att det är ergonomiskt och kan anpassas individuellt efter barnet och därmed är en integrerad del av läxorna - under många år! Rätt sittplats är viktigt, speciellt för de yngsta barnen. Ju tidigare ditt barn vänjer sig vid att sitta ordentligt, desto mindre problem kommer barnet att uppleva senare. Förebygg därför ryggsmärta och intervertebrala diskproblem tidigt! Hos oss hittar du definitivt den rätta kombinationen av en bekväm, barnvänlig kontorsstol och ett ergonomiskt skrivbord.

Egenproduktion hjh office

Egenproduktion: Exklusiva skrivbord för barn erbjuds till ett mycket bra pris. Under vårt eget varumärke hjh OFFICE hittar du skrivbord för barn och arbetsbord i direktförsäljning utan mellanhänder, direkt från tillverkaren. hjh OFFICE-artiklar finns alltid i lager och vi levererar dessa inom 1-2 arbetsdagar.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.