SOLAO 100 - Home Office kontorsstol

Så lågt som 2 992,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_SOLAO_100
  • Kontorsstol med snygg design
  • Mjuk sitsstoppning
  • Sitsklädsel i slitstarkt tyg
  • Tidlös elegant design

Modern elegans för ett lågt pris

Rätt kontorsstol ska ha en ergonomiskt formad rygg och främja rätt hållning. En fåtölj däremot ska utstråla trivsel och vara bekväm. Varför inte kombinera båda till en snurrstol? Det är precis det som vår SOLAO 100 gör. Vid första anblicken påminner den klassiska formen om en mysig fåtölj i vardagsrummet, men den har även alla egenskaper hos en modern skrivbordsstol. Dessa inkluderar en steglös topplyft för höjdjustering, en vippmekanism som kan justeras individuellt efter kroppsvikt och ett robust men elegant fotkryss av förkromat stål. Denna modell är idealisk för individuella rumskoncept eller för det moderna kontoret.

  • Steglös justering av sitshöjden
  • Sitsklädsel i slitstarkt tyg
  • Vackert designat och stabilt fotkryss, förkromat
  • Steglös vippmekanik för avspänd bakåtlutning
  • Mekaniken kan ställas in individuellt efter din kroppsvikt
  • Dubbla säkerhetshjul

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 4 timmar
Armstödshöjd i cm 16
Höjd i cm 86
Kroppsstorleksområde i cm 140 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 35
Sitthöjdsjustering i cm 42 - 51
Sittdjupsjustering i cm 41
Mått (H x B x D) i cm 86 x 55 x 41
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag Tyg
Garanti 24 månader
Kapacitet till 110
Bredd 55
Produktvikt 10
Sittbredd 45
Djup 41
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.