Lounge-fåtöljer är väldigt trendiga. De eleganta sittmöblerna har blivit kända genom stora klubbar och fina barer, men du kan nu ofta hitta dem i hemmet. Oavsett om du bestämmer dig för en bekväm klubbstol eller en lounge-fåtölj, med dessa stolar och fåtöljer skapar du små oaser av välbefinnande som låter dig koppla av - oavsett var!
Pris in kr
filter
Kroppsstorlek i cm
Färg
Hur länge du sitter
Material
Tål belastning upp till
Betyg
filter
Mekanik
Var god vänta
Var god vänta

Loungefåtölj — trivs överallt

Loungefåtöljer är oumbärliga som moderna inredningsdetaljer. Du kan också låta dem bryta av mot de andra möblerna i lägenheten eller i dina kommersiella lokaler. Oavsett vilket rum du vill utrusta med våra möbler väcker våra fåtöljer känslor och skapar en må-bra atmosfär som inbjuder dig att dröja kvar. En trendig klubbstol eller en kompakt sittärning passar i nästan vilket rum som helst. Älskar du böjda former? Eller föredrar du den klassiska stilen? Oavsett vad du gillar kan du bläddra i vårt sortiment i lugn och ro! Vi har med största säkerhet precis den möbel du behöver.

Retro eller modern

Ta atmosfären från din favoritklubb rätt in i ditt hem. Med våra eleganta loungefåtöljer är det inget problem. Oavsett om de ska stå i vardagsrummet, uterummet eller på kontoret är alla fåtöljer högkvalitativa och snygga, men är fortfarande riktigt prisvärda! Dina barn kommer också att gilla de moderna formerna, eftersom en cool retro-stol funkar i alla tonårsrum. Men inte bara hemma utan även inom service eller restaurang skapar du en verklig må-bra-oas och ger därmed ditt företag det lilla extra. Alla våra fåtöljer kan användas överallt och de är hållbara och mycket bekväma!