ZENIT PRO - Proffs kontorsstol

ZENIT PRO - Proffs kontorsstol 1 5 5 1
Så lågt som 3 846,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_ZENIT_PRO
 • Klassiker med funktion
 • Modern och högkvalitativ synkrongunga
 • Avsedd för företag och privatpersoner som ställer höga krav
 • Högsta sittkomfort: ergonomiskt designad, tjock stoppning för optimal sitthållning
Bestseller

ZENIT PRO – Klassiker med högsta sittkomfort

ZENIT PRO är en hållbar, ergonomisk kontorsstol med raffinerade inställningsmöjligheter. Den är en universalkontorsstol som tar sig bra ut på alla kontor – både på företaget och hos anspråksfulla privatanvändare. Tack vare sina ergonomiska egenskaper är denna stol lämplig att sitta på 8 timmar per dag. På denna kontorsstol har stor vikt lagts vid en kroppsriktig hållning. ZENIT PRO anpassar sig efter användarens rörelser och kroppsform, eftersom den är utrustad med en innovativ synkrongunga som gör att du kan ställa in lutningen på sitsen och ryggstödet oberoende av varandra. Dessutom har det formade ryggstödet ett svankstöd som aktivt stöder din rygg. När du tränar samtidigt som du sitter förebygger du spänningar i ryggen, eftersom en dynamisk sittställning stimulerar musklerna, avlastar diskarna och ger en rak och ryggvänlig hållning. Den extremt tjocka stoppningen på sitsen och ryggstödet har en behaglig stadga och garanterar högsta sittkomfort. Det velourliknande tyget övertygar med en slitstyrka på över 30 000 och är högkvalitativt och extremt slittåligt. Med sin rena enkelhet och klassiska elegans kan kontorsstolen ZENIT PRO med sina fem matchande färger användas på nästan alla kontor. Den högkvalitativa, hållbara tygklädseln och de individuella inställningsmöjligheterna gör att du kan ha glädje av stolen även om du använder den länge varje dag. Här är en översikt över funktionerna igen:

 • Steglös justering av sitshöjden med toplift
 • Högkvalitativ synkrongunga som kan anpassas individuellt efter kroppsvikten
 • Ergonomiskt ryggstöd som kan justeras steglöst i höjd och vinkel
 • Ergonomisk sits för optimalt stöd vid bäckenet
 • Högsta sittkomfort: ergonomiskt designad, tjock stoppning för optimal sitthållning
 • Höjdjusterbara armstöd med softpad-dyna, höjdjusterbar i 7 steg
 • Vackert designat och stabilt fotkryss, svart
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.
 • Denna stol uppfyller samtliga säkerhetskrav för kontorsmöbler och andra objekt enligt DIN EN 1335 del 1–3

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 17 - 24
Höjd i cm 121.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 57 - 62
Sitthöjdsjustering i cm 48 - 59
Sittdjupsjustering i cm 46
Mått (H x B x D) i cm 121.0 x 58.0 x 46.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 58.0
Produktvikt 23
Sittbredd 48
Djup 46.0
Armstöd inklusive armstöd (justerbar höjd) med softpad-dynor
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.