XXL PULLMANN I - XXL snurrstol

Ej i lager
SKU
stamm_PULLMANN_I
 • Högkvalitativ XXL-stol för maximal komfort
 • Absolut robust utförande
 • Högkvalitativ klädsel i äkta läder
 • Passar en kroppsvikt på upp till 150 kg
 • Innovativ synkronmekanik

XXL PULLMANN I - Sittkomfort i toppklass

Känn dig som en kung på arbetsplatsen. XXL PULLMANN I är en högkvalitativ chefsstol i XXL-format, vilken med dess eleganta design, maximala belastningskapacitet och exceptionella komfort gör sittandet till ett verkligt nöje. Den högkvalitativa stoppningen tilltalar inte bara visuellt genom dess flerskiktiga struktur. Den stödjer också ryggen på rätt ställen, så att du alltid kan arbeta avslappnat och koncentrerat. Oavsett om du är på hemmakontoret eller på kontoret - med XXL PULLMANN I är det du som bestämmer.

 • För denna modell har särskilt högkvalitativa komponenter använts för att säkerställa maximal komfort även vid högre belastning. Stolen har generösa mått som ger en mycket bekväm sittkomfort.
 • Tjock
 • Sitsen och ryggstödet består av en bekväm, flerskiktig klädsel, som anpassar sig optimalt efter kroppen och ger en mycket behaglig sittkomfort.
 • Innovativ synkrongunga – Mekaniken i denna kontorsstol fungerar på samma sätt som en Bowdenwire och anpassas automatiskt efter användarens vikt. Dessutom kan ryggstödet låsas i flera lägen.
 • Det integrerade nackstödet samt de höjdjusterbara armstöden med softpad-dynor ger extra komfort.
 • Det robusta fotkrysset i stål ger tillräckligt stöd och gör att stolen står säkert.
 • Obromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 70
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 18 - 23
Höjd i cm 138.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 200
Stöd med justerbar höjd i cm 76
Sitthöjdsjustering i cm 55 - 59
Sittdjupsjustering i cm 49
Mått (H x B x D) i cm 138.0 x 73.0 x 85.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Läder
Överdrag Sits- och ryggdel: läder, ytterdelar: 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 150
Bredd 73.0
Produktvikt 25.8
Sittbredd 56
Djup 85.0
Armstöd inklusive armstöd (justerbar höjd) med softpad-dynor
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.