XXL EXTENDER - XXL snurrstol

Så lågt som 5 687,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_EXTENDER
 • Vippmekanik för avspänd bakåtlutning
 • Passar en kroppsvikt på upp till 150 kg
 • Ryggstöd i mesh som andas
 • Förstärkt fotkryss
 • Armstöd med justerbar höjd
Bestseller

XXL EXTENDER – Fantastisk komfort i XXL-format

Söker du en chefsstol som tål hög belastning? Då är XXL EXTENDER rätt för dig! Denna högkvalitativa professionella stol är robust och tål en kroppsvikt på upp till 150 kg. Från det stabila fotkrysset, den mjukt stoppade sitsen och de höjdjusterbara armstöden, till det andningsaktiva ryggstödet; hos denna modell harmoniserar allt perfekt med varandra. Välj XXL EXTENDER och upplev en bekväm sittkomfort i en helt egen klass.

 • För denna modell har särskilt högkvalitativa komponenter använts för att säkerställa maximal komfort även vid högre belastning. Stolen har generösa mått som ger en mycket bekväm sittkomfort.
 • Ryggstödet kan flyttas bakåt, men sitsen förblir i samma vinkel. Motståndet kan justeras individuellt med ett hjul under sitsen. Positionen kan låsas i fem lägen.
 • Den ergonomiska sitsen har försetts med en bekväm stoppning. Ryggstödet består av ett andningsaktivt nätmaterial och som alltid ger behaglig luftcirkulation.
 • Armstöden med softpad-dynor kan justeras på höjden i flera steg.
 • Det robusta fotkrysset i stål ger tillräckligt stöd och gör att stolen står säkert.
 • Obromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 72
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 18 - 25
Höjd i cm 120.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 200
Stöd med justerbar höjd i cm 66
Sitthöjdsjustering i cm 46 - 54
Sittdjupsjustering i cm 49
Mått (H x B x D) i cm 120.0 x 72.0 x 65.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 150
Bredd 72.0
Produktvikt 20.0
Sittbredd 56
Djup 65.0
Armstöd inklusive armstöd (justerbar höjd) med softpad-dynor
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.