XXL CONSTRUCTOR III | Konstläder - XXL snurrstol

Så lågt som 4 801,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_CONSTRUCTOR_III_XXL_PU
 • Extra stabil XXL-stol för maximal komfort
 • Avsedd för en kroppsvikt på upp till 180 kg
 • Vippmekanik för avspänd bakåtlutning
 • Tjock stoppning med slitstark klädsel av konstläder
 • Förstärkt fotkryss

XXL CONSTRUCTOR III - Hög komfort och elegant design

Chefsfåtöljen XXL CONSTRUCTOR III i XXL-format är det idealiska valet för alla som speciellt värdesätter komforten. Den extra tjocka stoppningen med snyggt dekorsytt konstläderöverdrag är inte bara bekvämt utan ger dessutom snurrstolen en speciell look. Tack vare det förkromade fotkrysset och det gedigna hantverket kan fåtöljen bära upp till 180 kg utan problem. Dessutom erbjuder kontorsstolen en spärrbar vippmekanism - lutningsmotståndet hos det höga ryggstödet med inbyggt nackstöd går att anpassa efter den enskilda personens vikt.

 • För denna modell har särskilt högkvalitativa komponenter använts för att säkerställa maximal komfort även vid högre belastning. Stolen har generösa mått som ger en mycket bekväm sittkomfort.
 • Omsorgsfullt quiltade sömmar och klädseln av exklusivt konstläder understryker den eleganta designen.
 • Sits och ryggstöd av dubbla vadderade skikt, som anpassar sig optimalt efter kroppen och ger en mycket mjuk och behaglig sittkomfort
 • Det ergonomiska ryggstödet har en förformad böjning i svankområdet, som ger ryggen perfekt stöd när du sitter upprätt.
 • Välvda armstöd av krom med färgmatchande konstläderdynor
 • Vippmekanik – Mekaniken resp. motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt efter din kroppsvikt genom en ratt under sitsen och kan låsas i flera steg.
 • Vackert designat och stabilt fotkryss, förkromat
 • Obromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 65
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 19
Höjd i cm 124.0 - 133.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 200
Stöd med justerbar höjd i cm 74
Sitthöjdsjustering i cm 50 - 59
Sittdjupsjustering i cm 52
Mått (H x B x D) i cm 124.0 - 133.0 x 68.0 x 80.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 180
Bredd 68.0
Produktvikt 23.0
Sittbredd 57
Djup 80.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.