WORK T - Svängbar stol

Ej i lager
SKU
stamm_WORK_T
  • Pall med praktisk verktygsbricka
  • Slagtålig nylonbas med 2 förvaringsfack
  • Extremt hållbar sits i PU-hårdskum
  • Steglös justering av höjden
  • Mobilitet genom multifunktionshjul

WORK T – Underlättar verkligen arbetet!

Med WORK T kan du njuta av flexibilitet och säkerhet i verkstaden, produktionen eller på kontoret. De multifunktionella hjulen glider alltid säkert och stadigt över dina golv, även om de är ojämna eller smutsiga. Tack vare de integrerade parkeringsbromsarna kan pallen fixeras på ett ställe. Särskilt praktiskt - den slagtåliga nylonbasen som fungerar som verktygsbricka. Uppdelad i två överskådligt arrangerade små detaljbrickor håller denna funktion allt till hands som behövs för ett effektivt och snabbt arbetsflöde. En annan fördel är den steglösa höjdjusteringen. Detta innebär att sitthöjden kan justeras med hjälp av frigöring av ringen under sitsen, beroende på kroppsstorlek och arbetssyfte.

  • Extremt slitstark sits av hårt PU-skum, avtorkningsbart och särskilt lättskött
  • Den runda, robusta plastbasen fungerar som en praktisk hylla och erbjuder med 2 integrerade förvaringsfack tillräckligt med utrymme för små verktyg och mycket mer
  • Plastfot: ca Ø 40 cm
  • Steglös justering av sitshöjden via ringutlösningsspak
  • Med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. De integrerade parkeringsbromsarna på hjulen gör att den står stadigt

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 4 timmar
Höjd i cm 36.0 - 51.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Sitthöjdsjustering i cm 36 - 51
Sittdjupsjustering i cm 31
Mått (H x B x D) i cm 36.0 - 51.0 x 47.0 x 47.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Hårdskum
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 47.0
Produktvikt 6.0
Sittbredd 31
Djup 47.0
Armstöd utan armstöd
Information om möbelhjul inklusive 70 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.