VENUS BASE - Hög kontorsstol

Så lågt som 5 687,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_VENUS_BASE
 • Iögonfallande design med otroliga tekniska finesser
 • Många olika justeringsmöjligheter
 • Modernt mesh för maximal komfort.
Bestseller

VENUS BASE – Iögonfallande design med otroliga tekniska finesser

VENUS BASE - I den här stolen kombineras det perfekta utförandet av en helt ny teknik. I den här kontorsstolen sitter du praktiskt taget som på moln även efter en lång arbetsdag. Elegant design möter teknik av högsta kvalitet. Du kan justera sitthöjden, sittdjupet, ryggstödets höjd, armstödets höjd samt huvudstödets höjd och vinkel. Du hittar lätt perfekt sittställning och kan arbeta avspänt i många timmar. Det flexibla svankstödet håller ryggen i perfekt läge så att du kan sitta bekvämt och avspänt. Samtliga delar och mekanik håller hög kvalitet och håller för långvarig användning. Endast material av högsta kvalitet har använts vid tillverkningen av denna stol.

 • Steglös justering av sitshöjden
 • Synkrongunga med individuell viktjustering som kan låsas i önskat läge garanterar optimalt stöd för naturliga rörelser. När du lutar dig tillbaka stöds ryggen optimalt och benen avlastas
 • Synkrongunga som kan låsas i 4 steg
 • Flexibelt svankstöd
 • Höjdjusterbara armstöd med medelhårda softpad-dynor
 • Ergonomisk sits med justerbart sitsdjup
 • Nackstöd med justerbar höjd och lutning
 • Ryggstöd höjdjusterbart
 • Slittåligt meshtyg som andas
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.
 • Designerfotkryss i polyuretan

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 17 - 23
Höjd i cm 117.0 - 139.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 200
Höjdjusterbart nackstöd i cm 17 - 23
Stöd med justerbar höjd i cm 55 - 62
Sitthöjdsjustering i cm 49 - 59
Sittdjupsjustering i cm 48 - 53
Mått (H x B x D) i cm 117.0 - 139.0 x 66.0 x 65.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 66.0
Produktvikt 22.0
Sittbredd 52
Djup 65.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.