Inför skolstarten - Nu 15%* rabatt på ALLA hjh OFFICE barnstolar och bord med rabattkoden HJH15KIDS !
*Gäller endast hjh OFFICE-produkter. Utesluter redan reducerade artiklar. Kan inte kombineras med andra kampanjer. Period: 08.04. - 21.04.2024

VELVET - Proffs chefsfåtölj

Ej i lager
SKU
stamm_VELVET
 • Elegant designstol
 • Kniematic-vippmekanik
 • Högt ergonomiskt ryggstöd
 • Klädsel av högkvalitativt konstläder
 • Stolen uppfyller kraven i DIN EN 1335 del 1-2-3

VELVET – Sitt med stil

VELVET kännetecknas av en särskilt hög grad av elegans och estetik och imponerar med dess ergonomiskt utformade ryggstöd, som även när man sitter länge erbjuder maximal sittkomfort. Förutom utmärkt bearbetning och högkvalitativa material spelar optiken hos denna modell en särskilt viktig roll. De svagt krökta armstöden i polerad aluminium understryker det eleganta utseendet på denna kontorsstol med matchande applikationer i konstläder. För att fullborda det övergripande intrycket av hög kvalitet, har både sitsen och ryggstödet klätts med exklusivt konstläder. Den tidlösa, eleganta designen gör VELVET till en mångsidigt användbar chefsstol, som passar utmärkt på alla kontor eller hemmakontor.

 • Kniematisk vippmekanism, fjäderkraft individuellt justerbar efter kroppsvikt, låsbar
 • Bekväm stoppning och klädsel i konstläder
 • Det ergonomiska ryggstödet har en förformad böjning i svankområdet, som ger ryggen perfekt stöd när du sitter upprätt.
 • Välvda armstöd med färgmatchande konstläderdynor
 • Vackert designat fotkryss – polerat aluminium
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.
 • Denna stol uppfyller samtliga säkerhetskrav för kontorsmöbler och andra relaterade objekt enligt DIN EN 1335 del 1-2-3

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 74
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 20
Höjd i cm 133.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 75
Sitthöjdsjustering i cm 50 - 58
Sittdjupsjustering i cm 50
Mått (H x B x D) i cm 133.0 x 63.0 x 65.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 63.0
Produktvikt 20.2
Sittbredd 49
Djup 65.0
Armstöd inklusive armstöd med softpad-dynor
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.