TUDELA II Tyg - Hopfällbar stol

Så lågt som 1 125,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_TUDELA_II
  • Mångsidig besöksstol för varje tillfälle
  • Platsbesparing genom klappsits
  • Sitsklädsel i slitstarkt tyg
  • Förmonterad och redo att använda
Bestseller

TUDELA II - Allsidig för små rum och viktiga besök

Letar du efter en mångsidig stol? Då är TUDELA II precis rätt för dig, eftersom det är en av de mest flexibla stolarna någonsin. Den är tillverkad av högkvalitativt tyg med bekväm sittklädsel och imponerar med sin kvalitet och en rad andra fördelar. Tack vare den integrerade hopfällningsmekanismen kan stolen ställas in på nolltid och förvaras på ett praktiskt och platsbesparande sätt efter användning. Tack vare den kompakta storleken när den är hopfälld är det lätt att förvara den även i mindre rum. Den mångsidiga modellen är perfekt som sittplatser för konferensrum, väntrum, mässor, skolor etc. Men TUDELA II erbjuder också bekväma sittplatser i hemmet för större fester eller besök. De kan tas fram när som helst och därmed utöka antalet sittplatser till ditt förfogande.

  • Mångsidig: Perfekt för konferensrum, väntrum, evenemang av alla slag, skolor eller helt enkelt som en spontan sittmöjlighet för dina besökare hemma
  • Stolen är klädd i kraftigt tyg som har spänts behagligt stramt. Det använda materialet är slitstarkt och mycket lättskött.
  • Fällmekanism: Stolen kan fällas ihop och enkelt stuvas undan
  • Kompakt hopfälld (H x B x D): 99 x 46 x 6 cm
  • Robust ramkonstruktion av pulverlackerat stål inklusive plastmedar med halkfri undersida av hårt gummi. Ramtjocklek: 0,8 mm; Ramdiameter: 22 mm

Denna artikel levereras färdigmonterad.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 4 timmar
Höjd i cm 80.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 38
Sitthöjdsjustering i cm 44
Sittdjupsjustering i cm 37
Mått (H x B x D) i cm 80.0 x 44.0 x 49.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 130
Bredd 44.0
Produktvikt 3.6
Sittbredd 40
Djup 49.0
Information om möbelhjul inklusive glidskor för hårda och mjuka golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.