TOP WORK 78 - Bardiskstol

Så lågt som 5 863,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_TOP_WORK_78
 • Ergonomisk hög kontorsstol
 • Ringfotstöd med justerbar höjd
 • Armstöd och sitsdjup kan justeras
 • Inkl. höjdjusterbart svankstöd
 • Fot och ram i polerat aluminium

Hög kontorsstol TOP WORK 78: sitt högt och ergonomiskt.

Den höga kontorsstolen TOP WORK 78 står sig i alla anspråksfulla arbetsmiljöer. Stolen har en högkvalitativ synkrongunga som kan låsas i fyra steg med vridknappen på sidan. Den mycket slitstarka klädseln av luftgenomsläppligt mesh ger ett behagligt klimat även när du sitter i stolen länge samt på varma dagar. Dessutom kan armstödens vinkel, bredd, längd och höjd ställas in. Sitsens ergonomiska och högkvalitativa utrustning avrundas av sitsdjupjusteringen med vars hjälp stolen kan anpassas efter olika kroppsstorlekar. Nedtill ger den breda fotramen i polerat aluminium hög stabilitet. Arbetspallen är försedd med belastningsbromsade säkerhetshjul för heltäckningsmattor. Fotringen ger optimalt stöd i professionella miljöer och förstärker även ergonomin tack vare höjdjusteringen. Denna professionella och bekväma höga kontorsstol klarar hårda tag i vardagen – antingen i receptionen, på mässan eller på alla arbetsplatser som kräver en flexibel sittställning.

 • Steglös justering av sitshöjden med extra hög sitshöjd
 • Synkronmekanism, kan låsas i 4 steg, individuellt justerbar efter kroppsvikt
 • Denna stol har ett höjdjusterbart svankstöd som kan anpassas efter den individuella sittprofilen.
 • Sits och ryggstöd i mesh som andas
 • 4D-armstöd med softpad-dynor - armstöden kan ställas in horisontellt, vertikalt, i bredd och i vinkel och på så sätt anpassas till varje upptänklig sittposition.
 • Sitsdjupet kan ställas in individuellt av användaren. Med en spak under sitsen kan sitskudden skjutas några centimeter framåt eller bakåt för att öka komforten.
 • Bekväm fotring, höjdjusterbar
 • Vackert designat fotkryss i polerat aluminium
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 17 - 25
Höjd i cm 129.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 50
Sitthöjdsjustering i cm 58 - 79
Sittdjupsjustering i cm 43 - 48
Mått (H x B x D) i cm 129.0 x 57.0 x 48.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Mesh
Överdrag Tyg
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 57.0
Produktvikt 19.5
Sittbredd 47
Djup 48.0
Armstöd inklusive armstöd (justerbar höjd) med softpad-dynor
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.