TOP WORK 03 - Svängbar stol

Så lågt som 2 794,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_TOP_WORK_03
  • Praktisk arbets- och barstol
  • Sits i hårdskum
  • Fotkryss och fotring, förkromade
  • Extrem höjdjustering

TOP WORK 03: Arbeta ergonomiskt och motiverat

Arbetsstolen TOP WORK 03 stöder dig i det dagliga arbetet. Den kombinerar hög kvalitet och väl genomtänkt funktionalitet med bästa sittkomfort. Sitsen i hårdskum ger hög säkerhet tack vare halkhämmande tvärspår. Detta stärks ytterligare genom det breda fotkrysset som ger stabilitet. Fotstödet runt om som liksom fotkrysset är förkromat ger en avkopplad sittställning på arbetsplatsen. Därmed passar arbetsstolen även för stora personer respektive för höga arbetsytor och kan höjas till en sitshöjd på 87 cm. Stolen kan användas både med hjul eller glidskor. Använd exempelvis denna arbetspall på frisörsalongen, vid arbetsbänken eller bakom informationsdisken.

  • Ergonomisk specialstoppning av polyuretan i sitsen
  • Halkhämmande tvärspår i sitsen
  • Bekväm fotring, höjdjusterbar
  • Högkvalitativt fotkryss i förkromat stål
  • Belastningsbromsade säkerhetshjul och glidskor ingår i leveransen (vid användning på kontoret rekommenderar vi glidskor)

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 64
Hur länge du sitter 4 timmar
Höjd i cm 74.0 - 99.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 12
Sitthöjdsjustering i cm 62 - 87
Sittdjupsjustering i cm 25
Mått (H x B x D) i cm 74.0 - 99.0 x 32.0 x 35.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 100
Bredd 32.0
Produktvikt 8.4
Sittbredd 32
Djup 35.0
Armstöd utan armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.