SKOPE TPE - Proffs kontorsstol

Så lågt som 6 475,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_SKOPE_TPE
 • Innovativ kontorsstol för ultimat rörelsefrihet tack vare det flexibla ryggstödet
 • Sits med speciella fjädrar för optimal tryckavlastning
 • Utan klädsel - materialet anpassar sig till kroppsvärmen
 • TPE = termoplastisk elastomer utan mjukgörare, silikoner och latex
 • Högkvalitativ Donati-synkronmekanism

SKOPE TPE - Genomtänkt design möter funktionalitet och kvalitet.

Den mycket moderna kontorsstolen SKOPE TPE omdefinierar begreppet ergonomi på arbetsplatsen - aktivt sittande kräver en motsvarande hög grad av rörelsefrihet. Ryggstödet är därför speciellt utformat så att det automatiskt anpassar sig till ryggens form och användarens rörelser. Ryggstödet och sitsen är inspirerade av de material som används i professionella sporter och är tillverkade av högkvalitativ TPE. Detta extremt anpassningsbara och flexibla material justerar sin elasticitet beroende på kroppstemperaturen. Den innovativa sitsen följer också dina rörelser intuitivt och, tack vare integrerade specialfjädrar, garanterar optimal blodcirkulation i benen, avlastning för ryggen och maximal komfort.

 • Denna kontorsstol har ingen klädsel eller konventionell stoppning av skumplast, utan den andningsbara TPE:n anpassar sig automatiskt till kroppstemperaturen
 • TPE = termoplastisk elastomer utan mjukgörare, silikoner och latex
 • Tack vare 62 integrerade specialfjädrar anpassar sig den innovativa sitsen sig exakt till form, vikt och rörelser. Till skillnad från konventionella stolar skapar detta en trevlig "hängmattseffekt" som garanterar optimal tryckavlastning och riktat stöd.
 • Det svängda ryggstödet i extremt flexibel termoplastisk elastomer (TPE). Materialet anpassar sig till rygg och rörelser på ett behagligt naturligt sätt.
 • Donati-mekanik: Professionell, italiensk synkrongunga som kan ställas in efter kroppsvikten och som därför ger lagom mottryck när du lutar dig bakåt. Den kan låsas i 7 olika lägen.
 • Höjdjusterbara designarmstöd med softpad-dynor avlastar axelområdet.
 • Den praktiska sitsdjupinställningen gör det möjligt att flytta sitsen, så att så att lårens stödyta förlängs.
 • Robust ram av vit plast i elegant och futuristisk design
 • Stabilt och särskilt robust fotkryss av aluminium med epoxipulverlackering
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 68
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 15 - 26
Höjd i cm 100.0 - 112.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 60
Sitthöjdsjustering i cm 43 - 55
Sittdjupsjustering i cm 43 - 50
Mått (H x B x D) i cm 100.0 - 112.0 x 72.0 x 58.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Termoplastisk elastomer (TPE)
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 72.0
Produktvikt 17.7
Sittbredd 54
Djup 58.0
Armstöd inklusive armstöd (justerbar höjd) med softpad-dynor
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.