SKAVE 300 - Hög kontorsstol

Så lågt som 8 053,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_SKAVE_300
 • Profsskontorsstol för det aktiva kontoret
 • Donati-mekanism med automatisk viktdetektering
 • Sitsklädsel i slitstarkt tyg
 • Sittdjupsjustering
 • Ryggstöd höjdjusterbart

SKAVE 300 - Den högteknologiska kontorsstolen med ergonomisk design!

Den ergonomiska vridstolen SKAVE 300 är den yngsta medlemmen i vår framgångsrika SKAVE-produktserie. De lättillgängliga justeringsalternativen och den enormt nötningsbeständiga tygklädseln på den populära professionella kontorsstolen kompletteras nu med en innovativ sittmekanism. Den justerar automatiskt motståndet när man lutar sig tillbaka efter respektive användares vikt - ett stort plus när det gäller komfort!

 • Det särskilt ergonomiskt formade ryggstödet med en behaglig krökning i ländryggen kan justeras i fem lägen med hjälp av en nätmekanism
 • Särskilt hållbar tygklädsel med ett bevisat nötningsmotstånd på 100 000 nötningscykler (Martindale); Bekvämt stoppad sits
 • Donati-mekanik: Professionell, italiensk synkrongunga som kan ställas in efter kroppsvikten och som därför ger lagom mottryck när du lutar dig bakåt. Den kan låsas i 3 olika lägen.
 • Armstöden kan justeras i 6 steg och softpad-kuddarna kan dessutom justeras i vinkel och djup, vilket avlastar axelområdet
 • Armstöden är breddjusterbara i sidled för optimal anpassning till användaren och arbetsplatsen
 • Innovation: Sitsdjupet kan justeras lättare än någonsin tidigare med en separat spak under sätet. Perfekt för långa ben!
 • Extra stort och särskilt stadigt fotkryss i polerat aluminium
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Smart Premium Collection

Med den här produkten får du följande, extra och exklusiva SPC-Premium-fördelar:

 • Utökad garanti till 4 år
 • Exklusiv telefonsupport även efter köpet
 • Reservdelsgaranti under hela garantiperioden

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 74
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 16 - 23
Höjd i cm 99.0 - 116.0
Kroppsstorleksområde i cm 145 - 185
Stöd med justerbar höjd i cm 57 - 64
Sitthöjdsjustering i cm 43 - 53
Sittdjupsjustering i cm 48 - 53
Mått (H x B x D) i cm 99.0 - 116.0 x 66.0 x 64.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 4 år
Kapacitet till 120
Bredd 66.0
Produktvikt 19.6
Sittbredd 49
Djup 64.0
Armstöd inklusive armstöd (justerbar höjd) med softpad-dynor
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.