SHAKE 100 - Home Office kontorsstol

Så lågt som 3 164,00 kr 4 124,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_SHAKE_100
  • Steglös vippmekanik för avspänd bakåtlutning
  • Trendig retrolook
  • Sitsklädsel i slitstarkt tyg
  • Inklusive dekorativ kudde

SHAKE 100 – Loungefåtölj till kontoret.

Alla kontorsstolar behöver inte se likadana ut. Vår SHAKE 100 är en absolut trendsättare som gör till och med kontoret till en avspänd plats. Den förenar de välvda linjerna från moderna loungefåtöljer med sittkomforten hos en klassisk kontorsstol. De fräscha designen passar perfekt på kontoret. Men SHAKE 100 är ett snyggt inslag även i vardagsrummet därhemma. Tack vare det höga ryggstödet och den bekväma stoppningen sitter du mycket bekvämt även i längre perioder.

  • Vippmekanik – Mekaniken eller motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt med ett vridreglage under sitsen efter din kroppsvikt.
  • Den tjocka sitsstoppningen är mycket mjuk och ökar sittkomforten. Det använda klädselmaterialet är stadigt, robust och hållbart.
  • Den dekorativa kudden som ingår i leveransen gör att fåtöljen ser särskilt inbjudande och mysig ut och ger extra sittkomfort
  • Sitshöjden kan anpassas steglöst med gasfjädern. Fotkrysset är behagligt stort och gör att stolen står säkert.
  • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 4 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 13
Höjd i cm 97.0 - 107.0
Kroppsstorleksområde i cm 140 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 52
Sitthöjdsjustering i cm 45 - 55
Sittdjupsjustering i cm 48
Mått (H x B x D) i cm 97.0 - 107.0 x 65.0 x 60.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 110
Bredd 65.0
Produktvikt 13
Sittbredd 49
Djup 60.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.