SENATOR - Proffs kontorsstol

Så lågt som 4 240,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_SENATOR
 • Proffskontorsstol med full utrustning
 • Många justeringsalternativ
 • Sitsklädsel i slitstarkt tyg
 • Höjdjusterbart svankstöd, avtagbart
 • Perfekt även för längre personer
 • Snabb och enkel montering

SENATOR - Hjärtat av alla affärsområden

SENATOR uppfyller de höga kraven i kontorslivet i fråga om funktionalitet och estetik, tar hänsyn till användarnas individuella behov och blir därmed en konfigurerbar allkonstnär inom alla affärsområden. Med justerbara 3D-armstöd, synkrongunga, ländryggsstöd, justering av sitsens lutning och djup, är den här snurrstolen en mycket flexibel sittmöjlighet. I stilren svart design och tillverkad av högkvalitativa material har den potentialen att bli höjdpunkten på varje kontor.

 • Ergonomiskt ryggstöd med höjdjusterbart ländryggsstöd. Tack vare funktionen "plug and play" kan ländryggsstödet enkelt tas bort när det inte används. Så du kan själv bestämma när du behöver stöd
 • 3D armstöd med softpad-dynor: justerbara i 9 höjdlägen, i vinkel och djup.
 • Sits och ryggstöd är behagligt breda och passar därför även för större personer
 • Bekväm sittyta med bekvämt stram klädsel och slitstark tygklädsel
 • Sitsten kan vid behov lutas något framåt (3 °). Detta lutar ditt bäcken något framåt, vilket främjar rätning av ryggraden
 • Synkrongunga, kan låsas i 4 steg med stor öppningsvinkel på sitsen och ryggstödet
 • Innovation: Sitsdjupet kan justeras lättare än någonsin tidigare med en separat spak under sätet. Perfekt för långa ben!
 • Ram och fotkryss av högkvalitativ och robust plast
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 72
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 20 - 30
Höjd i cm 100.0 - 111.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 52
Sitthöjdsjustering i cm 48 - 59
Sittdjupsjustering i cm 44 - 50
Mått (H x B x D) i cm 100.0 - 111.0 x 68.0 x 60.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 130
Bredd 68.0
Produktvikt 15.2
Sittbredd 49
Djup 60.0
Armstöd inklusive armstöd (med justerbar höjd)
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.