SARANTO Tyg - Home Office kontorsstol

Så lågt som 2 698,00 kr 3 627,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_SARANTO
  • Trendig retrolook
  • Steglös vippmekanik för avspänd bakåtlutning
  • Sitsklädsel i slitstarkt tyg
  • Medelhögt ryggstöd
  • Inklusive dekorativa kuddar

SARANTO – Snygg kontorsstol i retrodesign.

Redan vid första ögonkastet övertygar SARANTO med sitt trendiga utseende. Stolens design påminner om 70-talsstolar och ligger därmed helt rätt i retrotrenden. Den här stolen tar inte bara poäng på utseendet. Du sitter även alldeles utmärkt i den. Den välvda formen är mycket bekväm och gör att du kan bre ut dig i pauserna.

  • Vippmekanik – Mekaniken eller motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt med ett vridreglage under sitsen efter din kroppsvikt.
  • De vackert designade armstöden passar perfekt till retrolooken och ger ytterligare komfort. Tygklädseln på armstöden är avtagbart.
  • Sitshöjden kan anpassas steglöst med gasfjädern. Fotkrysset är behagligt stort och gör att stolen står säkert.
  • Stolen är klädd i kraftigt tyg som har spänts behagligt stramt. Det använda materialet är slitstarkt och mycket lättskött.
  • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 74
Hur länge du sitter 4 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 17
Höjd i cm 91.0 - 102.0
Kroppsstorleksområde i cm 140 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 47
Sitthöjdsjustering i cm 44 - 54
Sittdjupsjustering i cm 48
Mått (H x B x D) i cm 91.0 - 102.0 x 58.0 x 60.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 110
Bredd 58.0
Produktvikt 13
Sittbredd 50
Djup 60.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.