SARANTO PLUS I Tyg - Home Office kontorsstol

Så lågt som 4 898,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_SARANTO_PLUS_I_Stoff
  • Trendig retrolook
  • Steglös vippmekanik för avspänd bakåtlutning
  • Sitsklädsel i slitstarkt tyg
  • Högt ryggstöd med integrerat nackstöd

SARANTO PLUS I – kontorsstolen med det lilla extra

Den trendiga designen på kontorsstolen SARANTO PLUS I är slående och inbjudande. Rena linjer, det höga ryggstödet och de solida armstöden kompletterar den klassiska looken. De eleganta dekorsömmarna i sitsen och ryggstödet är särskilt iögonfallande. Den nötningsbeständiga tygklädseln i kombination med den bekvämt tjocka stoppningen garanterar bästa komfort. Till detta kommer vippmekanismen som låter dig luta dig tillbaka och koppla av. Det robusta fotkrysset i polerad aluminium ger bra stabilitet.

  • Vippmekanik – Mekaniken eller motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt med ett vridreglage under sitsen efter din kroppsvikt.
  • Stolen är klädd i kraftigt tyg som har spänts behagligt stramt. Det använda materialet är slitstarkt och mycket lättskött.
  • De vackert designade armstöden passar perfekt till retrolooken och ger ytterligare komfort. Tygklädseln på armstöden är avtagbart.
  • Robust fotkryss av polerat aluminium.
  • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 74
Hur länge du sitter 4 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 17
Höjd i cm 121.0 - 131.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 74
Sitthöjdsjustering i cm 47 - 57
Sittdjupsjustering i cm 51
Mått (H x B x D) i cm 121.0 - 131.0 x 56.0 x 67.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 110
Bredd 56.0
Produktvikt 15.0
Sittbredd 48
Djup 67.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.