PURE RELAX - Home Office chefsfåtölj

Ej i lager
SKU
stamm_PURE_RELAX
 • Modern chefsfåtölj i mesh/konstläder
 • Permanentkontaktmekanism
 • Ryggstöd som kan lutas upp till 180°, låsbar i flera steg
 • Integrerat fotstöd

PURE RELAX – För arbete och avkoppling

PURE RELAX drar uppmärksamheten till sig genom det extra höga ryggstödet. Kombinationen av nätmaterial och konstläder på det ergonomiska ryggstödet ger, liksom de eleganta armstöden i metall och plast, ett mycket modernt utseende. Ryggstödet, som kan ställas in till 180°, kan försättas i valfritt lutande läge och säkerställer förutom det utdragbara fotstödet att du kan koppla av med trevliga pauser emellanåt. PURE RELAX lämnar inget övrigt att önska när det gäller komfort och trivsel.

 • Permanent kontaktmekanism för mer rörelse och optimalt stöd för ryggraden i varje sittposition
 • Högt ryggstöd med mesh som andas
 • Elastiskt band i ryggstödet stöder ländryggen.
 • Stabila armstöd i krom/plast
 • Utfällbart fotstöd för avkoppling - kudden är 22 cm djup, 37 cm bred för extra bekvämlighet och kan förlängas från sitsen till en total längd av 42 cm
 • Vackert designat och stabilt fotkryss, förkromat
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 72
Hur länge du sitter 4 timmar
Mekanik Permanentmekanik
Armstödshöjd i cm 21
Höjd i cm 137.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 75
Sitthöjdsjustering i cm 51 - 62
Sittdjupsjustering i cm 48
Mått (H x B x D) i cm 137.0 x 66.0 x 64.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder/mesh
Överdrag 90 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 100
Bredd 66.0
Produktvikt 15.5
Sittbredd 52
Djup 64.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.