PROMOTER II - Spelstol

Så lågt som 3 057,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_PROMOTER_II_STOFF
  • Ryggstöd som kan lutas upp till 180°, låsbar i flera steg
  • Med tillbehör: nackstödskudde och svankkudde för ökad komfort
  • Mycket slitstark, reptålig tygklädsel, tvåfärgad
  • Vackert designat fotkryss i plast, svart

PROMOTER II - Den djuriskt coola gaming-fåtöljen!

Den eleganta snurrstolen PROMOTER II får varje spelares hjärta att slå snabbare. Vadderade sidostöd på sätet och ryggen ger stöd och säkerställer en bekväm sittupplevelse som i en sportbil. Ett riktigt blickfång blir naturligtvis de provocerande tjurhornen i det höga ryggstödet. De robusta armstöden i plast kan justeras i höjd, bredd, djup och till och med i vinkel. Förutom den tjocka stoppningen, den mjuka tygklädseln och det integrerade nackstödet, ger två extrakuddar för nacken och korsryggen optimal komfort. PROMOTER II – Gaming non-stop.

  • Vippmekanik – Mekaniken eller motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt med en ratt under sitsen efter din kroppsvikt och kan låsas i flera steg. Ryggstödets lutning kan ställas in ända till en vinkel på 180°.
  • Nackstödet är integrerat i ryggstödet och ger bra stöd när du lutar dig bakåt. I leveransomfånget ingår en huvudkudde och en kudde för svanken.
  • Höjdjusterbara armstöd i 5 steg gjorda av robust plast, dessutom justerbara i bredd, djup och vinkel.
  • Bekväm stoppning och robust tygklädsel med snygga dekorsömmar.
  • Vackert designat och stabilt fotkryss i plast
  • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 72
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 16 - 23
Höjd i cm 133.0 - 143.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 85
Sitthöjdsjustering i cm 48 - 58
Sittdjupsjustering i cm 48
Mått (H x B x D) i cm 133.0 - 143.0 x 74.0 x 67.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 74.0
Produktvikt 19.0
Sittbredd 45
Djup 67.0
Armstöd inklusive armstöd (justerbar höjd) med softpad-dynor
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.