LISSO - Proffs chefsfåtölj

Ej i lager
SKU
stamm_LISSO_PU
 • Steglös justering av sitshöjden med extra hög sitshöjd
 • Alla element i enhetligt svart
 • Ergonomiskt ryggstöd med extra sömmar kring axelområdet
 • Spärrbar wippmekanism för avspänd bakåtlutning

LISSO - Den klassiska kontorsstolen i elegant mattsvart!

Den professionella kontorsstolen LISSO passar perfekt i alla kontorslokaler tack vare sin moderna design, helt i mattsvart. En absolut klassiker med bekvämt hård stoppning och stilren klädsel tillverkad av hållbart producerat syntetiskt läder. Tack vare en särskilt hög sitthöjd för alla som vill nå högt! Njut av det ergonomiska ryggstödets komfort med extra axelstöd medan du arbetar och luta dig tillbaka och koppla av emellanåt.

 • Elegant kontorsstol i svart med extra hög sitthöjdsjustering
 • Sitsen och ryggstödet har en bekvämt hård stoppning. Ryggstödets klädsel i konstläder är indelad i ett ländryggs- och ett axelområde med dekorsömmar.
 • Stilrena och robusta armstöd av svart plast
 • Material från hållbar produktion - ovanmaterialet PU ligger på ett högkvalitativt bärlager tillverkat av återvunna äkta läderfibrer
 • Vippmekanik – Mekaniken resp. motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt efter din kroppsvikt genom en ratt under sitsen och kan låsas i flera steg.
 • Vackert designat och stabilt fotkryss i plast, svart
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 64
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 17
Höjd i cm 116.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 200
Stöd med justerbar höjd i cm 77
Sitthöjdsjustering i cm 49 - 59
Sittdjupsjustering i cm 48
Mått (H x B x D) i cm 116.0 x 63.0 x 66.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag Yta: 100 % polyuretan / stödmaterial: 100% skinnfiber
Garanti 24 månader
Kapacitet till 110
Bredd 63.0
Produktvikt 13.7
Sittbredd 50
Djup 66.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.