✮  Från och med nu förlängd retur till 31.1.2024 

✮   Våra tidsfrister för beställningar till jul  

PRIORITY II - Hopfällbar stol

Så lågt som 1 639,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_PRIORITY_II
 • Flexibel, högkvalitativ konferensstol
 • Platsbesparing genom klappsits
 • Materialblandning av tyg och nät
 • Mobilitet genom multifunktionshjul
Bestseller

PRIORITY II – Så förblir du flexibel!

En konferensstol ska framför allt erbjuda en sak: optimal sittkomfort! För långa möten är tydligare trevligare när dina gäster och mötesdeltagare sitter bekvämt. Med dess utmärkta sitsegenskaper erbjuder PRIORITY II fantastisk flexibilitet och komfort i ett högkvalitativt utförande. Den nödvändiga flexibiliteten uppnås med de fyra multifunktionella hjulen som kan användas för att snabbt och enkelt flytta stolen till vilken plats som helst utan belastning. Genom det praktiska uppfällbara sätet kan besöksstolen snabbt och platsbesparande stuvas undan efter användningen, och hittar också sin plats i små utrymmen. Med PRIORITY II kan du äntligen glömma den tid då tröttheten brukade breda ut sig i konferensrummet.

 • Mångsidig: Perfekt för konferensrum, väntrum, evenemang av alla slag, skolor eller helt enkelt som en flexibel sittplats för dina besökare på kontoret eller hemma
 • De flesta komponenterna i besöksstolen är redan förmonterade, så den är snabbt klar att använda efter några enkla steg.
 • Robust ramkonstruktion av pulverlackerat stål. Ramtjocklek: 1,2 mm
 • Den bekvämt stoppade sitsen är klädd med ett högkvalitativt tyg och kombineras med ett andningsaktivt nätmaterial som bekvämt anpassar sig efter kroppens konturer.
 • Fällmekanism: Stolen kan fällas ihop och enkelt stuvas undan
 • Kompakt hopfälld (H x B x D): 108 x 61 x 20 cm
 • Efter användningen kan stolen staplas och förvaras med andra stolar från samma modellserie
 • Har belastningsbromsande multifunktionshjul för alla slags golv. Det betyder att stolen kan flyttas så länge ingen sitter på den. Om man sätter sig på stolen blockeras hjulen för att förhindra att den rullar iväg. När belastningen försvinner öppnar sig hjulen igen

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 4 timmar
Armstödshöjd i cm 26
Höjd i cm 98.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 47
Sitthöjdsjustering i cm 51
Sittdjupsjustering i cm 43
Mått (H x B x D) i cm 98.0 x 61.0 x 58.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 150
Bredd 61.0
Produktvikt 7.0
Sittbredd 45
Djup 58.0
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.