Inför skolstarten - Nu 15%* rabatt på ALLA hjh OFFICE barnstolar och bord med rabattkoden HJH15KIDS !
*Gäller endast hjh OFFICE-produkter. Utesluter redan reducerade artiklar. Kan inte kombineras med andra kampanjer. Period: 08.04. - 21.04.2024

PILOT - Home Office chefsfåtölj

Ej i lager
SKU
stamm_PILOT
  • Elegant chefsstol av konstläder
  • Extra bekväm stoppning
  • Vippmekanism, fjäderkraft, som kan ställas in individuellt efter kroppsvikten
  • Stoppade armstöd för mer komfort

PILOT - Perfekt för ditt hemmakontor!

Letar du efter en chefsstol för daglig användning på kontoret? Då är PILOT i lättskött konstläder den perfekta följeslagaren för alla dem som älskar en enkel och elegant design. Den behagliga sätespolstringen och den justerbara gungmekanismen gör att du sitter bekvämt och avspänt vid skrivbordet även under långa perioder. Tveka inte längre och berika ditt nya hemkontor med PILOT.

  • Ryggstödet kan flyttas bakåt, men sitsen förblir i samma vinkel. Motståndet kan justeras individuellt med ett hjul under sitsen. Positionen kan låsas i fem lägen.
  • Klädseln i lättskött konstläder betonar den eleganta designen.
  • De böjda armstöden med bekväm polstring och det formsköna fotkrysset har tillverkats av motståndskraftig plast. Materialet är mycket robust och lättskött.
  • Mått: höjd (totalt): 119 cm; bredd (totalt): 59 cm; djup (totalt): 65 cm; sitshöjd: 45 - 54 cm; sitsbredd (användbar): 48 cm; sitsdjup (användbar): 45 cm; ryggstödets höjd: 65 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 22 cm; fotkryssets diameter: 70 cm; belastning (maximal): 90 kg; hjuldiameter: 50 mm; stiftdiameter: 11 mm. *Alla måttangivelser är utan belastning.
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

Mer information
Basdiameter i cm 70
Hur länge du sitter 4 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 22
Höjd i cm 119.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 65
Sitthöjdsjustering i cm 45 - 54
Sittdjupsjustering i cm 45
Mått (H x B x D) i cm 119.0 x 59.0 x 65.0
Tillverkare MyBuero
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 90
Bredd 59.0
Produktvikt 12.5
Sittbredd 48
Djup 65.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.