OSLO - Home Office kontorsstol

Så lågt som 2 531,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_OSLO
  • Modern, skandinavisk design
  • Ergonomisk skålad sits i plast
  • Designerfotkryss i aluminium
  • Enkel montering
  • Har många användningsområden
Bestseller

OSLO - Skandinaviskt vackert

Älskar du charmen och de rena linjerna i skandinavisk design? Då bör OSLO definitivt finnas på ditt kontor eller i ditt hem. Den skålade stolen imponerar med sin tidlösa design och tydliga former. Fotkrysset med en matt design i robust aluminium utgör grunden för att sitta bra. Tack vare den särskilt bekväma och ergonomiska formen på den skålade sitsen har stolen allt man kan önska sig vad gäller komfort. Oavsett om det är som skrivbords-, konferens- eller matsalsstol fungerar OSLO bra nästan överallt och integreras perfekt i moderna, skandinaviskt inspirerade rum.

  • Oavsett om det är i vardagsrummet, köket, matsalen eller väntrummet garanterar den mångsidiga skålade stolen en individuell känsla.
  • Ergonomisk design tack vare den skålade sitsen i robust plast
  • Vackert designat och mycket stabilt fotkryss i aluminium
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.
  • Kan kombineras med alla vanliga glidfötter med en stiftdiameter på 11 mm. Snurrstolen kan omvandlas till en konferens- eller matsalsstol på nolltid

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 66
Hur länge du sitter 4 timmar
Armstödshöjd i cm 25
Höjd i cm 90.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 180
Stöd med justerbar höjd i cm 46
Sitthöjdsjustering i cm 44
Sittdjupsjustering i cm 40
Mått (H x B x D) i cm 90.0 x 60.0 x 57.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Plast
Överdrag 100 % polypropylen
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 60.0
Produktvikt 7.0
Sittbredd 54
Djup 57.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.