ORTHO SIT - Sadelpall

Så lågt som 3 057,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_ORTHO_SIT_PU
 • Exceptionell arbetsstol med höjdjustering
 • Ergonomiskt välvd sadelsits
 • Lättskött konstläderklädsel
 • Tjock skumplaststoppning för ökad komfort

ORTHO SIT - der bekväma alternativet för kontoret!

Den bekväma arbetsstolen {NAME} ger omväxling i kontorsrutinen! Inspirerat av utformningen av ryggskonande riddsadlar, stöder den speciellt formade och tjockt vadderade stolsitsen en upprätt hållning. Tack vare en 3D-led under sadeln kan den lutas flexibelt i alla riktningar och följer dina rörelser på ett behagligt sätt. Med hjälp av en smal ring under sätet kan du enkelt justera arbetshöjden. Det eleganta sadelsätet med lättskött läderskydd är 360 ° roterbart och därför mycket flexibelt. Den robusta polerade aluminiumbasen ger stabilitet och en elegant look. ORTHO SIT är beredd: Svinga dig upp i sadeln!

 • 3-dimensionellt rörlig Orthositz med lätt balanserande sits
 • Ergonomisk sadelpall
 • Tjock skumplaststoppning för ökad komfort
 • Klädsel av högkvalitativt konstläder
 • Sitsen kan vridas fritt 360°
 • Sitshöjd steglöst justerbar
 • Vackert designat fotkryss – polerat aluminium
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 56
Hur länge du sitter 4 timmar
Höjd i cm 54.0 - 71.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Sitthöjdsjustering i cm 54 - 71
Sittdjupsjustering i cm 39
Mått (H x B x D) i cm 54.0 - 71.0 x 56.0 x 56.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 50 % polyuretan, 50 % PVC
Garanti 24 månader
Kapacitet till 110
Bredd 56.0
Produktvikt 6.8
Sittbredd 43
Djup 56.0
Armstöd utan armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.