OPERATOR II - Svängbar stol

Så lågt som 1 480,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_OPERATOR_II
  • Modern pall på hjul med rund sits
  • Sitsen kan vridas 360°
  • Klädsel av konstläder
  • Steglös justering av sitshöjden
Bestseller

OPERATOR II - Klassisk, robust & flexibel

Oavsett om det handlar om läkarmottagningar, skönhetssalonger, kontor eller hemma - OPERATOR II erbjuder dig behaglig sittkomfort och kan användas flexibelt inom en mängd olika områden.

  • Den runda sitsen med bekväm stoppning har en lättskött och slitstark klädsel i stilren konstläderdesign.
  • Säker och lekande lätt: Med hjälp av rotationsmekaniken kan sitsen vridas 360° i alla lägen.
  • Oavsett vilken arbetsställning du vill ha kan modellen utan problem ställas in efter dina personliga önskemål tack vare den steglösa sitshöjdjusteringen.
  • Det förkromade fotkrysset av metall med fem bromsande säkerhetsdubbelhjul ger utomordentlig stabilitet.
  • Mått: höjd (totalt): 46–56 cm; bredd (totalt): 57 cm; djup (totalt): 34 cm; sitshöjd: 46–56 cm; sitsbredd (användbar): 34 cm; sitsdjup (användbar): 34 cm; belastning (maximal): 120 kg; hjulstorlek (hårda för heltäckningsmatta ingår): stiftdiameter 11 mm, hjuldiameter 50 mm
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 52
Hur länge du sitter 4 timmar
Höjd i cm 45.0 - 56.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 200
Sitthöjdsjustering i cm 46 - 56
Sittdjupsjustering i cm 34
Mått (H x B x D) i cm 45.0 - 56.0 x 57.0 x 57.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 57.0
Produktvikt 4.0
Sittbredd 34
Djup 57.0
Armstöd utan armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.