OFFICE XT - Proffs kontorsstol

Så lågt som 3 978,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_OFFICE_XT
  • Ergonomiskt skräddarsytt ryggstöd för exakt stöd
  • Väl tilltagen stoppning med mycket slitstark tygklädsel
  • Öppet designelement i ryggstödet för optimal luftcirkulation
  • Synkron mekanism som kan ställas in individuellt efter kroppsvikten

OFFICE XT - Stilren design och anpassat stöd!

Design-snurrstolen OFFICE XT kombinerar beprövade element från det förflutna med framtidens ergonomiska koncept på ett extraordinärt sätt. Ryggstödets smala design är inte bara visuellt tilltalande utan ger också idealiskt stöd för ryggraden och bekväm rörelsefrihet. Under den nötningsbeständiga tygklädseln är områdena vid ländryggen och sitsen särskilt tjockt stoppade, vilket gör denna professionella kontorsstol ännu mer bekväm. Luta dig tillbaka och koppla av tack vare den integrerade synkrongungan och njut av fördelarna med OFFICE XT.

  • Smal design garanterar en ergonomiskt optimerad ryggstödform som tillåter mycket rörelsefrihet
  • Behagligt mjuk och tjock stoppning - tack vare det öppna designelementet i ryggen med det anatomiskt orienterade stödnätet får man även perfekt luftcirkulation
  • Bekväm synkrongunga– Mekaniken resp. motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt efter varje användares kroppsvikt genom en ratt under sitsen och kan låsas i upprätt läge.
  • Steglös höjdjustering av sitsen för individuell anpassning till användaren
  • Vackert designat och stabilt fotkryss i plast, svart
  • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 74
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Höjd i cm 116.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 66
Sitthöjdsjustering i cm 48 - 55
Sittdjupsjustering i cm 46
Mått (H x B x D) i cm 116.0 x 54.0 x 65.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 54.0
Produktvikt 16.1
Sittbredd 54
Djup 65.0
Armstöd utan armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.