MOVE-TEC 3D PRO I Sadel - Sadelpall

Så lågt som 3 627,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_MOVE-TEC_3D_PRO_I
  • 3D MT-system: Främjar en dynamisk sitsposition
  • Ergonomisk sittställning med tredimensionell rörlighet
  • Ergonomisk sadelsits
  • Designerfotkryss i polerat aluminium

- Nya dimensioner för rörligt sittande

kombinerar innovativ teknik med designen hos en klassisk sittpall. Det smarta 3D Move-Tec-systemet öppnar genom tredimensionell rörlighet upp helt nya dimensioner för rörligt sittande. I detta fall separeras den styva förbindelsen mellan sitsen och gasfjädern, varigenom en dynamisk anslutning skapas. Den därav resulterande 3D-rörelsen aktiverar organismen, vilket möjliggör många olika kroppsställningar och främjar ett avslappnat arbete. Låt övertyga dig om en helt ny typ av dynamik och komfort och stödja din hälsa i ditt dagliga arbete.

  • 3D MT-system: Innovativ teknik där sitsen och gasfjädern är dynamiskt förbundna med varandra. Aktivt sittande i tre dimensioner håller dig i ständig rörelse och stärker också dina ryggmuskler.
  • Den ergonomiska sadelsitsen säkerställer en upprätt hållning som är skonsam mot ryggen.
  • Steglös justering av sitshöjden med toplift
  • Vackert designat fotkryss i polerat aluminium
  • Har multifunktionshjul med låsbara bromsar

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 70
Hur länge du sitter 8 timmar
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul med lås för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.