MEMO - Tavelfolie

Ej i lager
SKU
stamm_MEMO
  • Självhäftande, kan klippas till rätt storlek, kan tas bort utan att lämna några spår
  • Lätt att skriva på med krita eller märkpenna
  • Fäster vid alla släta ytor
  • Lätt att rengöra och vattenavvisande

MEMO - Den praktiska tavelfilmen för kreativ design och presentation

Med den självhäftande tavelfolien MEMO finns det inga gränser för din kreativitet inom inredning. Den praktiska folien kan fästas på nästan vilken yta som helst och lika lätt tas bort igen utan att lämna några spår. Perfekt för att organisera kontoret, hushållet och barnrummet. Skriv upp dagens meny i det egna köket eller på restaurangen, planera familjens aktiviteter eller håll helt enkelt ett öga på din aktuella att-göra-lista. Designalternativen med märkpennor eller krita i alla färger är obegränsade. Genom att rengöra den med en fuktig trasa får du enkelt plats för nya idéer.

  • Den idealiska och kreativa lösningen för mer färg och organisation i hemmet, på kontoret och i barnrummet
  • Tavelfolien som kan klippas till rätt storlek är självhäftande och fästs lätt på alla släta ytor. Det kan lika enkelt tas bort
  • Fin färgkontrast: Rita eller skriv på folien med krita eller märkpenna i alla färger
  • Follien kan torkas av med en fuktig trasa
  • Leveransomfång: folierulle med en längd av 2 m; Bredd: 45 cm; folietjocklek: 0,10 mm

Ta bort damm och fett från ytorna innan du applicerar folien. Applicera sedan folien så slätt som möjligt. Spraya ytan med lite tvålvatten för att underlätta appliceringen. För bästa resultat kan du släta till folien med hjälp av ett platt föremål.

Mer information
Mått (H x B x D) i cm 45.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material 100 % polypropylen
Garanti 12 Månader
Bredd 45.0
Produktvikt 0.3
Måttext Tjocklek: 0,10 mm / bredd: 45 cm / längd: 2 m

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.