LEAGUE PRO I - Spelstol

Så lågt som 3 057,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_LEAGUE_I
 • Vippmekanik för avspänd bakåtlutning
 • Ryggstöd som kan lutas upp till 180°, låsbar i flera steg
 • Inkl. nack- och svankkudde för ökad sittkomfort
 • Sitsklädsel i slitstarkt tyg
 • Fotkryss i svart metall

Byt till en ledande ställning med vår LEAGUE PRO I.

Förutom rätt hårdvara på datorn är också en lämplig gamingstol en viktig förutsättning för alla spelare. Denna moderna gamingstol är utformad som ett sportsäte i bilbranschen. Den ger bra sidostöd tack vare de uttalade sidostöden, det höga ryggstödet kan justeras i lutningen. På detta sätt kan du blixtsnabbt hitta rätt inställning för att kunna arbeta under lång tid utan att bli trött. Stolen har ytterligare två kuddar som kan fästas på stolen på nolltid med flexibla gummiband. Den ena fungerar som en kudde, den andra som stöd för korsryggen.

 • Vippmekanik – Mekaniken eller motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt med en ratt under sitsen efter din kroppsvikt och kan låsas i flera steg. Ryggstödets lutning kan ställas in separat i en vinkel på upp till 180°.
 • Nackstödet är integrerat i ryggstödet och ger bra stöd när du lutar dig bakåt. I leveransomfånget ingår en huvudkudde och en kudde för svanken.
 • Den högkvalitativa klädseln har en exklusiv kviltning och har framställts med förkärlek för detaljer. Den diagonalt avsmalnande, flerfärgade kviltningen är något mycket speciellt och ett riktigt blickfång. Klädseln är dessutom mycket lättskött och slitstark. Det ger lång hållbarhet.
 • Armstöd inställbara i höjdled avlastar dessutom det känsliga axelpartiet.
 • Det blanka metallfotkrysset är en optisk skönhet som saknar motstycke.
 • Mått: höjd (totalt): 128–138 cm; bredd (totalt): 72 cm; djup (totalt): 63 cm; sitshöjd: 46–56 cm; sitsbredd (användbar/total): 39/50 cm; sitsdjup (användbar): 48 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 19–26 cm; ryggstödets höjd: 82 cm; belastning (maximal): 120 kg; hjulstorlek (hårda för heltäckningsmatta ingår): stiftdiameter 11 mm, hjuldiameter 50 mm
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 68
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 16 - 23
Höjd i cm 138.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 82
Sitthöjdsjustering i cm 46 - 56
Sittdjupsjustering i cm 50
Mått (H x B x D) i cm 138.0 x 72.0 x 63.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 72.0
Produktvikt 20
Sittbredd 36
Djup 63.0
Armstöd inklusive armstöd (justerbar höjd) med softpad-dynor
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.