KIDDY PRO - Snurrstol för barn

Så lågt som 1 743,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_KIDDY_PRO
 • Ergonomiskt ryggstöd, bekväm stoppning i sitsen
 • Sits med justerbar höjd
 • Stödstoppning för ländryggen
 • Klädd med mjukt och skönt tyg
 • Färgmatchande detaljer
 • Olika färgkombinationer
Barnsnurrstolar i jämförelseBarnsnurrstolar i jämförelse

Modern kontorsstol för barn i fina färger

Läxläsningen ska vara kul. Barnstolen KIDDY PRO bidrar till detta. De fina färgkombinationerna och den moderna designen passar harmoniskt in på barnrummet, tillför en frisk fläkt och gör det förhoppningsvis också roligt att göra läxorna. Stolen finns i rött, orange, blått och rosa – så att du kan välja din favorit. Denna skrivbordsstol är klädd i mjukt och skönt tyg och kan justeras steglöst på höjden. Rätt sitthållning kan uppnås med den avtagbara stoppningen i ländryggen. Den här barnstolen tar poäng även på utseendet. I huvudänden och på sidorna av sitsstoppningen sitter färgade detaljer som gör att stolen drar blickarna till sig på barnrummet. Letar du efter en ergonomisk och samtidigt bekväm barnstol? Då är KIDDY PRO helt rätt.

 • Steglös justering av sitshöjden med toplift
 • Klädd med mjukt och skönt tyg
 • Avtagbar kudde i ländryggen
 • Lämplig för barn från ca 4 år (110 cm)
 • Vackert designat och stabilt fotkryss i svart
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 4 timmar
Höjd i cm 97
Kroppsstorleksområde i cm 110 - 160
Stöd med justerbar höjd i cm 49
Sitthöjdsjustering i cm 38 - 48
Sittdjupsjustering i cm 40
Mått (H x B x D) i cm 97 x 40 x 40
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag Tyg
Garanti 24 månader
Kapacitet till 60
Bredd 40
Produktvikt 9
Sittbredd 40
Djup 40
Armstöd utan armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.