KIDDY NET - Snurrstol för barn

Så lågt som 1 611,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_KIDDY_NET
  • Designkontorsstol som växer med barnet
  • Design och funktion efter den senaste tekniken
  • Ryggstöd i ventilerande meshtyg, steglöst justerbar sitshöjdsjustering
  • Ergonomisk skålad sits
Barnsnurrstolar i jämförelseBarnsnurrstolar i jämförelse

KIDDY NET – Snygg barnstol i glada färger

Med rätt barnstol är det lättare att göra läxorna. De glada färgerna på KIDDY NET ger omväxling på barnrummet – då är det lättare att sätta sig vid skrivbordet för att göra läxorna. Naturligtvis är denna modell inte bara snygg utan vår KIDDY NET övertygar även när det gäller funktionalitet och utförande. Det andningsbara meshtyget ger optimal ventilation och barnen kan hålla huvudet kallt även på sommaren - oavsett skolämne.

  • Ergonomisk kontorsstol för barn
  • Ryggstöd i mesh som andas
  • Glada färger
  • Vackert designat och stabilt fotkryss, förkromat
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Höjd i cm 92
Kroppsstorleksområde i cm 120 - 160
Stöd med justerbar höjd i cm 42
Sitthöjdsjustering i cm 43 - 50
Sittdjupsjustering i cm 40
Mått (H x B x D) i cm 92 x 41 x 40
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 60
Bredd 41
Produktvikt 6
Sittbredd 41
Djup 40
Armstöd utan armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.