KIDDY COMFORT - Snurrstol för barn

Så lågt som 1 305,00 kr 1 516,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_KID_COMFORT
  • Modern barn- och ungdomsstol
  • Trendig filtklädsel
  • Sits med justerbar höjd
Barnsnurrstolar i jämförelseBarnsnurrstolar i jämförelse

KIDDY COMFORT – Trendig barnkontorsstol i glada färger

Med den härliga designen hos KIDDY COMFORT sätter du en ny trend i barnrummet eftersom den moderna färgkombinationen verkligen passar i alla rum. Den robusta filttygsklädseln är lättskött och slittålig. En speciell egenskap hos denna kontorsstol för barn är den formade sitsen. Ditt barn sitter bekvämt och får hjälp att hålla rätt hållning vid skrivbordet.

  • Steglös justering av sitshöjden med toplift
  • Tjock sitsstoppning: bekväm, bred sits
  • Trendig filtklädsel
  • Stabilt fotkryss i förkromat stål
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 4 timmar
Höjd i cm 94
Kroppsstorleksområde i cm 110 - 160
Stöd med justerbar höjd i cm 41
Sitthöjdsjustering i cm 44 - 53
Sittdjupsjustering i cm 40
Mått (H x B x D) i cm 94 x 41 x 40
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 60
Bredd 41
Produktvikt 7
Sittbredd 41
Djup 40
Armstöd utan armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.