Inför skolstarten - Nu 15%* rabatt på ALLA hjh OFFICE barnstolar och bord med rabattkoden HJH15KIDS !
*Gäller endast hjh OFFICE-produkter. Utesluter redan reducerade artiklar. Kan inte kombineras med andra kampanjer. Period: 08.04. - 21.04.2024

KIDDY BASE - Snurrstol för barn

Så lågt som 1 611,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_KID_BASE
  • Ergonomiskt ryggstöd, bekväm stoppning i sitsen
  • Sits med justerbar höjd
  • 3D-meshtyg, slitstarkt och smutsavvisande
  • Olika färger
Barnsnurrstolar i jämförelseBarnsnurrstolar i jämförelse

Ergonomisk barnstol i glada färger

Det krävs en hel del av barnen redan under de första skolåren – så ställ därför samma krav på den första kontorsstolen. Då hjälper du dem att sitta ergonomiskt och motverkar ryggproblem redan från barnsben. Sitshöjden på KIDDY BASE kan ställas in steglöst. Den bekväma sitsstoppningen och den breda sitsytan ger tillräcklig komfort så att du kan sitta länge i kontorsstolen utan att bli trött. En vacker detalj är sömmarna i kontrastfärg som kommer ännu mer till sin rätt tack vare 3D-meshmaterialet. Materialet är dessutom slitstarkt och smutsavvisande. Det vackert designade svarta fotkrysset garanterar stabilitet. Med barnstolen KIDDY BASE sätter du färg på barnrummet.

  • Steglös justering av sitshöjden med toplift
  • Tjock sitsstoppning: bekväm, bred sits
  • 3D-meshtyg, slitstarkt och smutsavvisande
  • Lämplig för barn från ca 4 år (110 cm)
  • Vackert designat och stabilt fotkryss i svart
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 4 timmar
Höjd i cm 94.0
Kroppsstorleksområde i cm 110 - 160
Stöd med justerbar höjd i cm 47
Sitthöjdsjustering i cm 37 - 47
Sittdjupsjustering i cm 40
Mått (H x B x D) i cm 94.0 x 46.0 x 40.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 60
Bredd 46.0
Produktvikt 9
Sittbredd 46
Djup 40.0
Armstöd utan armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.