INSTRUCTOR SW I PRO Tyg/mesh - XXL snurrstol

Så lågt som 7 715,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_INSTRUCTOR_XXL_SW_I_PRO
 • Vippmekanik för avspänd bakåtlutning
 • Passar en kroppsvikt på upp till 220 kg
 • Nackstöd med justerbar höjd och lutning
 • Innovativt höjdjusterbart svankstöd
 • Nedfällbara armstöd med justerbar höjd

INSTRUCTOR SW I PRO – XXL-kontorsstol med den bästa utrustningen och utförandet

Speciellt långa eller tunga personer har ofta svårt att hitta rätt kontorsstol eftersom de flesta skrivbordsstolar inte är skräddarsydda för deras specifika behov. INSTRUCTOR SW I PRO fyller denna lucka! Denna stol ger tillräckligt med utrymme utan att offra komfort och kvalitetsmaterial. Den behagliga stoppningen gör att du kan sitta bekvämt i många timmar. Det ergonomiskt designade ryggstödet har ett luftigt meshtyg och stöder korrekt sitthållning. Tack vare det integrerade huvud- och svankstödet känner du dig avslappnad och i form även efter en lång arbetsdag. Men inte bara utrustningen är exceptionell, med en lastkapacitet på 220 kg; även visuellt övertygar denna kontorsstol.

 • Extra stabil XXL-stol för maximal komfort
 • Denna modell har en förstärkt gasfjäder samt en ovanligt robust mekanik. Alla komponenter är högkvalitativa och perfekt anpassade efter varandra. Det möjliggör en maximal bärförmåga på 220 kg.
 • Generöst dimensionerat nackstöd av ventilerande mesh, höjd- och vinkeljusterbart
 • Högt ryggstöd med mesh som andas
 • Det tvådelade, 8 stegs-höjdjusterbara svankstödet kan anpassas optimalt till ländryggen
 • Nedfällbara armstöd med softpad-dynor som kan höjdjusteras. Armstöden kan justeras i höjdled och fällas upp för mer rörelsefrihet
 • Mycket slitstark, reptålig tygklädsel för sittdynan
 • Den tygklädda sitsen har generösa mått som ger en mycket bekväm sittkomfort. Även den väl tilltagna stoppningen bidrar till detta.
 • Vippmekanik – Mekaniken resp. motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt efter din kroppsvikt genom en ratt under sitsen och kan låsas i flera steg.
 • Förstärkt korsformad stolsfot av lackerat stål
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 72
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 22 - 25
Höjd i cm 142.0 - 160.0
Kroppsstorleksområde i cm 170 - 210
Höjdjusterbart nackstöd i cm 20 - 28
Stöd med justerbar höjd i cm 72
Sitthöjdsjustering i cm 50 - 60
Sittdjupsjustering i cm 55
Mått (H x B x D) i cm 142.0 - 160.0 x 75.0 x 68.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 220
Bredd 75.0
Produktvikt 27.6
Sittbredd 55
Djup 68.0
Armstöd med uppfällbara armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.