INSTRUCTOR III | Läder - XXL snurrstol

Så lågt som 8 109,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_INSTRUCTOR_III_XXL_Leder
 • Steglös vippmekanik för avspänd bakåtlutning
 • Passar en kroppsvikt på upp till 220 kg
 • Ergonomiskt välvt ryggstöd med stöd för korsryggen
 • Nedfällbara armstöd med justerbar höjd
 • Högkvalitativ klädsel i äkta läder

INSTRUCTOR III - Bästa sittkomfort för starka personligheter!

Speciellt långa eller tunga personer har ofta svårt att hitta rätt kontorsstol eftersom de flesta skrivbordsstolar inte är skräddarsydda efter deras specifika behov. INSTRUCTOR III fyller denna lucka! Den ger tillräckligt med plats utan att kompromissa på komforten och kvalitetsmaterialet. Den behagliga stoppningen gör att du kan sitta bekvämt i många timmar. Det ergonomiskt utformade ryggstödet I läder av hög kvalitet bidrar till korrekt sitthållning. Men inte bara utrustningen är exceptionell, med en lastkapacitet på 220 kg; även visuellt Imponerar denna kontorsstol.

 • Extra stabil XXL-stol för maximal komfort
 • Denna modell har en förstärkt gasfjäder samt en ovanligt robust mekanik. Alla komponenter är högkvalitativa och perfekt anpassade efter varandra. Det möjliggör en maximal bärförmåga på 220 kg.
 • Det ergonomiska ryggstödet har en förformad böjning i svankområdet, som ger ryggen perfekt stöd när du sitter upprätt.
 • De läderklädda sitt- och ryggytorna har generösa mått som ger en mycket bekväm sittkomfort
 • Sits och ryggstöd av dubbla vadderade skikt, som anpassar sig optimalt efter kroppen och ger en mycket mjuk och behaglig sittkomfort
 • Nedfällbara armstöd med dynor i äkta läder, inställbara i höjdled. Armstöden kan justeras i höjdled och fällas upp för mer rörelsefrihet
 • Vippmekanik – Mekaniken resp. motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt efter din kroppsvikt genom en ratt under sitsen och kan låsas i flera steg.
 • Förstärkt bas av borstat rostfritt stål
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 72
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 20 - 25
Höjd i cm 122.0 - 129.0
Kroppsstorleksområde i cm 170 - 210
Stöd med justerbar höjd i cm 76
Sitthöjdsjustering i cm 46 - 53
Sittdjupsjustering i cm 55
Mått (H x B x D) i cm 122.0 - 129.0 x 85.0 x 82.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Läder
Överdrag Sits- och ryggdel: läder, ytterdelar: 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 220
Bredd 85.0
Produktvikt 29.0
Sittbredd 55
Djup 82.0
Armstöd med uppfällbara armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.