IKAST I - Proffs kontorsstol

Så lågt som 6 213,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_IKAST_I
 • Proffskontorsstol med den bästa utrustningen
 • Bekväm synkrongunga
 • Materialblandning av tyg och nät
 • Ländryggsstöd, justerbart i djup och lutning

IKAST I - Elegant design, högkvalitativa material och den högsta ergonomiska standarden

För alla som värdesätter eleganta kontorsstolar lika mycket som god sittkomfort. En riktig höjdpunkt är den snygga ramen i robust plast som förstärker ryggstödet. De många komfortfunktionerna, såsom den ergonomiska klädseln, garanterar hälsosam sittkomfort under en lång tid. Med IKAST I blir arbetet ett nöje!

 • Ryggstödet med elegant plastram och är klätt helt med meshmaterial. Meshtyget ger perfekt luftcirkulation på ryggen. Svank- och nackstödet stöder ryggraden och hjälper dig att sitta rätt
 • Höjdjusterbart nackstöd med bekväm stoppning
 • Ländryggsstöd, justerbart i djup och lutning
 • 3D-armstöd: 10-faldigt höjdjusterbar, vinkel- och djupjusterbar
 • Sitsdjupet kan ställas in individuellt av användaren. Med en spak under sitsen kan sitskudden skjutas några centimeter framåt eller bakåt för att öka komforten.
 • Med synkrongungan kan sitsen och ryggstödet förflyttas i synkront efter varandra. Då avlastas ryggen och felställningar korrigeras.
 • Automatisk viktavkänning: tekniken anpassar sig till kroppsvikten
 • Vackert designat fotkryss i polerat aluminium
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 70
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 20 - 29
Höjd i cm 120.0 - 136.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Höjdjusterbart nackstöd i cm 20 - 25
Stöd med justerbar höjd i cm 55
Sitthöjdsjustering i cm 45 - 56
Sittdjupsjustering i cm 45 - 50
Mått (H x B x D) i cm 120.0 - 136.0 x 68.0 x 55.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 68.0
Produktvikt 16.7
Sittbredd 49
Djup 55.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.