Inför skolstarten - Nu 15%* rabatt på ALLA hjh OFFICE barnstolar och bord med rabattkoden HJH15KIDS !
*Gäller endast hjh OFFICE-produkter. Utesluter redan reducerade artiklar. Kan inte kombineras med andra kampanjer. Period: 08.04. - 21.04.2024

ERGOSMOOTH BIG - Home Office chefsfåtölj

Så lågt som 1 743,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_ERGOSMOOTH_BIG_PU
 • Mjuk, kviltad stoppning
 • Lättskött och slittålig klädsel av konstläder från hållbar prodkution
 • Vippmekanism som kan ställas in individuellt efter kroppsvikten
 • Vackert designade armstöd med softpad-dynor

- Den inbjudande chefsfåtöljen i retro-design!

Chefsfåtöljen är snygg, elegant och tidlös på samma gång! Denna stol övertygar vid första anblicken tack vare sin form och stilrena sömmar. Naturligtvis lockar även den tjocka stoppningen i sitsen, ryggstödet och till och med armstöden dig att koppla av. Luta dig tillbaka och koppla av tack vare den steglösa vippmekanismen eller lås ryggstödet i upprätt läge för att arbeta vid datorn. Det stabila fotkrysset i pulverlackerat stål garanterar stabilitet.

 • Särskilt bekväm, tjock stoppning i sitsen och ryggstödet
 • Klädsel av högkvalitativt, lättskött konstläder med eleganta sömmar
 • Material från hållbar produktion - ovanmaterialet PU ligger på ett högkvalitativt bärlager tillverkat av återvunna äkta läderfibrer
 • Designarmstöd med dynor av konstläder och softpad-stoppning
 • Vippmekanik – Mekaniken resp. motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt efter din kroppsvikt genom en ratt under sitsen och kan låsas i flera steg.
 • Stabilt fotkryss i stål med stilren pulverlackering i stilrent svart
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Monteringsinstruktioner

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 61
Hur länge du sitter 4 timmar
Mekanik Vippmekanik
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag Yta: 100 % polyuretan / stödmaterial: 100% skinnfiber
Garanti 24 månader
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.