GT GAME - Spelstol

Ej i lager
SKU
stamm_GT_GAME
  • Gamingstol med sportsits
  • Vippmekanik för avspänd bakåtlutning
  • Ryggstöd med integrerat nackstöd
  • Sitsklädsel i slitstark konstläder
  • Tvåfärgad design

GT GAME – Motorsportskänsla på jobbet

Den som gillar att sitta i en sportsits kommer att älska GT GAME. Gamingstolen med sin tvåfärgade design och högkvalitativa klädsel i konstläder är en riktig highlight i varje gaming-rum. Med sin skålade sits är stolen perfekt anpassade efter användaren och ger fantastiskt grepp. Den bekväma sitsstoppningen låter dig sitta bekvämt för spelomgångar som håller på i timmar. Men inte bara hemma är GT GAME en riktig highlight - den passar även perfekt på kontoret.

  • Ryggstödet kan flyttas bakåt, men sitsen förblir i samma vinkel. Motståndet kan justeras individuellt med ett hjul under sitsen. Positionen kan låsas i fem lägen.
  • Vippmekanism som kan ställas in individuellt efter kroppsvikten
  • Via gasfjädern kan sitshöjden kan ställas in optimalt efter kroppsstorleken med hjälp av en spak.
  • Armstöden och fotkrysset är tillverkade i slittålig plast. Materialet är mycket robust och lättskött.
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 64
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 15
Höjd i cm 115.0 - 125.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 70
Sitthöjdsjustering i cm 45 - 55
Sittdjupsjustering i cm 46
Mått (H x B x D) i cm 115.0 - 125.0 x 65.0 x 56.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 65.0
Produktvikt 14.4
Sittbredd 37
Djup 56.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.