GAMEBREAKER SX 04 - Spelstol

Så lågt som 3 715,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_GAMEBREAKER_SX_04
 • Gamingstol med sportsits
 • Ryggstödet kan lutas till liggande läge (180 °)
 • Materialblandning i tyg och konstläder
 • Vippmekanik för avspänd bakåtlutning
 • Inklusive svankkudde

GAMEBREAKER SX 04 – En förebild från tävlingssporten

Förutom rätt hårdvara på datorn är också en lämplig gamingstol en viktig förutsättning för alla spelare. Denna moderna stol är utformad som ett sportsäte i bilbranschen. Den ger bra sidostöd tack vare de uttalade sidostöden, det höga ryggstödet kan justeras i lutningen. På detta sätt kan du blixtsnabbt hitta rätt inställning för att kunna arbeta under lång tid utan att bli trött. En riktig highlight är dock ryggstödet. Speciella designelement av plast på baksidan framhäver den distinkta designen i denna extraordinära gamingstol. Den fungerar nästa som en slags sköld som stärker ryggen även i de häftigaste striderna! Stolen har en extra kudde som kan användas för att stödja ländryggen.

 • Den högkvalitativa klädseln i en blandning av tyg och konstläder imponerar med sina detaljer. Drar blickarna till sig. Klädseln är dessutom mycket lättskött och slitstark. Det ger lång hållbarhet
 • Lutningen på det höga ryggstödet kan justeras separat och kan låsas i flera steg. De som gillar det lite mjukare, kan sitta extra bekvämt med hjälp av den medföljande ländryggskudden.
 • 3D armstöd med softpad-dynor: justerbara i 6 höjdlägen, radiellt och vertikalt
 • Vippmekanism, individuellt justerbar efter kroppsvikt, steglöst låsbar
 • Ram och fotkryss av robust stål med matt finish
 • Har obromsande multifunktionshjul för alla slags golv. Våra högkvalitativa hjul kännetecknas av sin höga slittålighet och belastningsförmåga och skyddar dina golv genom de speciellt belagda löpytorna.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 70
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 17 - 25
Höjd i cm 137.0 - 147.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 86
Sitthöjdsjustering i cm 51 - 61
Sittdjupsjustering i cm 52
Mått (H x B x D) i cm 137.0 - 147.0 x 74.0 x 66.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg, konstläder
Överdrag 50 % polyuretan, 50 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 74.0
Produktvikt 21.3
Sittbredd 37
Djup 66.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.