GAMEBREAKER POLARYS I - Spelstol

Så lågt som 3 452,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_GAMEBREAKER_POLARYS_I
 • Vippmekanik för avspänd bakåtlutning
 • Ryggstödet kan lutas till liggande läge (180 °)
 • Inklusive svankkudde
 • 4D-armstöd med softpad-dynor
 • Klädsel av konstläder

GAMEBREAKER POLARYS I – Sitt som ett proffs

Den som någon gång har suttit i GAMEBREAKER POLARYS I vill inte resa sig på länge. Gamingstolen är med sin bekvämt stoppade sits och ryggstöd, inklusive medföljande ländryggskudde, så bekväm att användare även efter längre spelomgångar kan njuta av utomordentligt sittkomfort. Tack vare sin sportiga design som påminner om en racerbilsstol och de typiska sidostöden erbjuder stolen det bästa greppet och dessutom en spektakulär racingkänsla. Denna modell, som är tillverkad av högkvalitativt, ventilerande konstläder och en robust stålram, utmärker sig med bra materialval. GAMEBREAKER POLARYS I gör så att gaming-hjärtan slår lite fortare.

 • Den högkvalitativa konstläderklädseln har framställts med förkärlek för detaljer. Drar blickarna till sig. Klädseln är dessutom mycket lättskött och slitstark. Det ger lång hållbarhet.
 • Vippmekanik – Mekaniken resp. motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt efter din kroppsvikt genom en ratt under sitsen och kan låsas i flera steg.
 • Ryggstödet kan lutas till liggande läge (180 °)
 • Lutningen på det höga ryggstödet kan justeras separat och kan låsas i flera steg. De som gillar det lite mjukare, kan sitta extra bekvämt med hjälp av den medföljande ländryggskudden.
 • Specialformat stöd vid nedre ryggområdet för optimalt stöd av ländryggen
 • 4D-armstöd med softpad-dynor - armstöden kan ställas in horisontellt, vertikalt, i bredd och i vinkel och på så sätt anpassas till varje upptänklig sittposition.
 • Stabilt fotkryss i plast
 • Utrustad med högkvalitativa multifunktionshjul, lämpliga för alla golv. Hjulen kännetecknas av deras höga nötningsbeständighet och motståndskraft, och skyddar dina golv genom de speciellt belagda löpytorna.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 68
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 21 - 28
Höjd i cm 133.0 - 143.0
Kroppsstorleksområde i cm 165 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 85
Sitthöjdsjustering i cm 48 - 58
Sittdjupsjustering i cm 45
Mått (H x B x D) i cm 133.0 - 143.0 x 74.0 x 62.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 74.0
Produktvikt 18.7
Sittbredd 40
Djup 62.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.