Inför skolstarten - Nu 15%* rabatt på ALLA hjh OFFICE barnstolar och bord med rabattkoden HJH15KIDS !
*Gäller endast hjh OFFICE-produkter. Utesluter redan reducerade artiklar. Kan inte kombineras med andra kampanjer. Period: 08.04. - 21.04.2024

FUTURA 100 - Proffs chefsfåtölj

Ej i lager
SKU
stamm_FUTURA_100_PU
 • Mjuk sitsstoppning
 • Ryggstöd med ergonomisk vippfunktion
 • Vackert designade armstöd med softpad-dynor
 • Exklusiv kviltad konstläderklädsel
 • Stolen uppfyller kraven i DIN EN 1335 del 1-2-3

- Den eleganta chefsfåtöljen för ditt hem!

Känn dig bekväm på ditt hemmakontor med den eleganta chefsfåtöljen . Den synliga sömmen på ryggstödet sträcker sig till baksidan och ger den moderna stolen en alldeles speciell look. Man har även tänkt på komforten med den tjocka stoppningen och klädseln av lättskött konstläder. Med hjälp av den integrerade vippmekanismen med individuellt justerbart motstånd kan du när som helst bekvämt luta dig tillbaka. De väldesignade armstöden med vadderad dyna ger extra komfort.

 • Klädsel av högkvalitativt, lättskött konstläder med eleganta sömmar
 • Särskilt bekväm, tjock stoppning i sitsen och ryggstödet
 • Ergonomiskt armstöd med softpad-dynor
 • Vippmekanik – Mekaniken resp. motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt efter din kroppsvikt genom en ratt under sitsen och kan låsas i flera steg.
 • Vackert designat och stabilt fotkryss i plast, svart
 • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.
 • Denna stol uppfyller samtliga säkerhetskrav för kontorsmöbler och andra relaterade objekt enligt DIN EN 1335 del 1-2-3

Monteringsinstruktioner

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

Rullhjul instruktioner

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

Mer information
Basdiameter i cm 66
Hur länge du sitter 4 timmar
Mekanik Vippmekanik
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Armstöd inklusive armstöd med softpad-dynor
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.