FORCOM - Proffs kontorsstol

Så lågt som 5 687,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_FORCOM_STOFF
 • Högkvalitativ XXL-stol för maximal komfort
 • Innovativt ryggstöd, lätt framåtlutat
 • Passar en kroppslängd på upp till 200 cm
 • TJock stoppning med extramjuk och slittåligt klädsel

FORCOM - extra stor, extra bred, extra bekväm!

FORCOM - en stor kontorsstol för stora personer. Den tjockt stoppade fåtöljen, speciellt designad för att ge optimalt stöd även för personer som är upp till 2 m långa, övertygar med generösa mått och högsta komfort. Sittdjupet kan anpassas individuellt vilket gör stor skillnad om man har långa ben. Det ergonomiska ryggstödet är en innovation eftersom det förutom välvningen i korsryggen är lätt framåtlutande. På så sätt kan en felaktig sittställning förebyggas.

 • Modern kontorsstol i XXL-format med extra bred sits, högt ryggstöd med integrerat nackstöd och särskilt tjock stoppning
 • Det ergonomiskt formade ryggstödet är lätt famåtlutat. På så sätt avlastas området kring ländryggen och ger bästa stöd vid datorarbete.
 • Armstöd med softpad-dynor som kan höjdjusteras i 5 steg, axeln förkromad
 • Mycket slitstark tygklädsel
 • Synkrongunga som kan låsas i 4 lägen med individuell viktjustering som kan låsas i önskat läge garanterar optimalt stöd för naturliga rörelser
 • Ergonomisk sits med justerbart sitsdjup
 • Vackert designat och extra stabilt fotkryss i polerat aluminium
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 72
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 20 - 26
Höjd i cm 122.0 - 130.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 200
Stöd med justerbar höjd i cm 73
Sitthöjdsjustering i cm 49 - 57
Sittdjupsjustering i cm 46 - 50
Mått (H x B x D) i cm 122.0 - 130.0 x 69.0 x 65.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 130
Bredd 69.0
Produktvikt 24.0
Sittbredd 53
Djup 65.0
Armstöd inklusive armstöd (justerbar höjd) med softpad-dynor
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.