COSIO I - Home Office kontorsstol

Så lågt som 2 531,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_COSIO_I
 • Ergonomisk hemmakontorsstol
 • Vackert designat armstöd
 • Högkvalitativ tygklädsel
 • Vippmekanism som kan ställas in individuellt efter kroppsvikten
 • Ergonomiskt ryggstöd

COSIO I - Bekväm kontorsstol för hemmakontor i klassisk design

Den eleganta Living-kontorsstolen COSIO I bjuder in dig: ta plats och njut av komforten med den tjocka sitsstoppningen under den behagligt mjuka och hållbara tygklädseln. De välformade armstöden av massiv plast stöder inte bara dig under arbetet utan också under pauser. Tack vare vippmekanismen som kan anpassas individuellt till användaren kan du luta dig tillbaka och koppla av när som helst. Lås sedan helt enkelt ryggstödet i upprätt läge och återgå till arbetet! Det robusta fotkrysset ger alltid nödvändig stabilitet.

 • Ergonomiskt ryggstöd
 • Stadiga armstöd med eleganta designapplikationer
 • Tjock sitsstoppning med nötningsbeständig klädsel, rundad framkant
 • Vippmekanik – Mekaniken resp. motståndet när du lutar dig bakåt kan ställas in individuellt efter din kroppsvikt genom en ratt under sitsen och kan låsas i flera steg.
 • Vackert designat och stabilt fotkryss i plast, svart
 • Försedd med belastningsbromsade multifunktionshjul för alla slags golv. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De medföljande multifunktionshjulen till denna stol passar både till heltäckningsmattor och hårda golv. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen). Till hårda golv rekommenderar vi dessutom ett golvskydd.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Basdiameter i cm 72
Hur länge du sitter 4 timmar
Mekanik Vippmekanik
Armstödshöjd i cm 18
Höjd i cm 107.0 - 120.0
Kroppsstorleksområde i cm 170 - 190
Stöd med justerbar höjd i cm 59
Sitthöjdsjustering i cm 48 - 61
Sittdjupsjustering i cm 52
Mått (H x B x D) i cm 107.0 - 120.0 x 65.0 x 62.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 100
Bredd 65.0
Produktvikt 11.4
Sittbredd 50
Djup 62.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 50 mm multifunktionshjul för alla golv

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.