CONISTON - Proffs kontorsstol

Så lågt som 3 846,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_CONISTON_STOFF
  • Synkrongunga, justerbar efter vikt
  • Ryggstöd med meshmaterial som andas
  • inkl. svankstöd
  • Armstöd med justerbar höjd

CONISTON – Kompakt allkonstnär

CONISTON har mycket utrustning och ett bra förhållande mellan pris och prestanda. Förutom synkrongungan som kan ställas in i flera steg har denna moderna kontorsstol sitsdjupjustering samt ett höjdjusterbart svankstöd. Det kan anpassas i en handvändning efter användarens önskemål och ger alltid rätt sittställning.

  • Det höga ryggstödet är klätt med meshmaterial som andas. Det ger perfekt luftcirkulation på ryggen. Stolen har ett behagligt klimat även på varma dagar. Det höjdjusterbara svankstödet ger bekvämt stöd och hjälper dig att sitta rätt.
  • Den högkvalitativa synkronmekanismen kan ställas in efter din kroppsvikt och ger därmed lagom mottryck när du lutar dig bakåt. Den kan låsas i olika positioner.
  • På denna modell kan sitsdjupet ställas in i flera steg med en spak efter dina önskemål. Armstöden är tillverkade av robust plast och är mycket robusta och slitstarka.
  • Mått: höjd (totalt): 108 cm; bredd (totalt): 65 cm; djup (totalt): 54 cm; sitshöjd: 44–54 cm; sitsbredd (användbar/total): 45/46 cm; sitsdjup (användbar): 44–47 cm; armstödets höjd (mätt från sitsen): 19–27 cm; ryggstödets höjd: 54 cm; belastning (maximal): 120 kg; hjulstorlek (hårda för heltäckningsmatta ingår): stiftdiameter 11 mm, hjuldiameter 65 mm
  • Försedd med belastningsbromsade dubbla säkerhetshjul för heltäckningsmattor. På så vis rullar stolen endast under belastning, när den inte belastad bromsar hjulen för att förhindra att den oavsiktligt rullar iväg.

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

De hjul som skickats med från fabriken till denna stol passar endast till heltäckningsmattor. För hårda golv, som parkett, laminat eller klinkergolv, behöver du speciella hårda golvhjul, som du kan köpa som tillbehör hos oss. Vi hoppas att du förstår att det inte är möjligt att byta ut hjulen före leverans av logistiska skäl (om inte annat anges i produktbeskrivningen).

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 8 timmar
Mekanik Synkrongunga
Armstödshöjd i cm 19 - 27
Höjd i cm 108.0
Kroppsstorleksområde i cm 160 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 54
Sitthöjdsjustering i cm 44 - 54
Sittdjupsjustering i cm 44 - 47
Mått (H x B x D) i cm 108.0 x 65.0 x 54.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Tyg/mesh
Överdrag 100 % polyester
Garanti 24 månader
Kapacitet till 120
Bredd 65.0
Produktvikt 15.1
Sittbredd 45
Djup 54.0
Armstöd med armstöd
Information om möbelhjul inklusive 11 mm x 65 mm hjul för heltäckningsmattor

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.