CASPI V - Besökarstol konferensstol

Så lågt som 1 414,00 kr
Inkl. moms - fri frakt
Tillgänglig omedelbart I lager
SKU
stamm_CASPI
  • Besöksstol med medar
  • Klädsel av lättskött konstläder
  • Stoppad sits
  • Förkromat fotstöd

CASPI V – Mycket speciell besöksstol med vackra designdetaljer

Den drar i alla fall alltid blickarna till sig bland besöksstolarna. Särskilt kombinationen av välvda medar och det ovanliga ryggstödet ser modernt ut och tillför väntrummet en frisk fläkt.

  • De välvda medarna i förkromat stål är inte bara snygga utan ser till att stolen alltid står stadigt.
  • Den högkvalitativa konstläderklädseln har en exklusiv kviltning och har framställts med förkärlek för detaljer. Drar blickarna till sig.
  • Den skönt stoppade sitsen och ryggstödet är mycket lätt att hålla rent (torka bara av dem med en fuktig mikrofiberduk). Det använda materialet är mycket motståndskraftigt – så att du kan ha glädje av stolen länge.
  • Mått: höjd (totalt): 82 cm; bredd (totalt): 44 cm; djup (totalt): 52 cm; sitshöjd: 47 cm; sitsbredd (användbar/total): 42/44 cm; sitsdjup (användbar): 43 cm; ryggstödets höjd: 35 cm; belastning (maximal): 110 kg

Denna artikel levereras omonterad.
Monteringen görs i några enkla steg.
Gasfjäder, stolhjul, fotstöd osv. ska naturligtvis inte monteras.

För att din nya kontorsstol ska hålla sig snygg länge vill vi ge dig några praktiska tips för hur du behandlar dina produkter och visa hur du behandlar och rengör läder, konstläder och tyg på rätt sätt. Dammsug först klädseln med en dammsugare med passande munstycke och torka sedan hos läder- och konstläderstolar av alla ytor med en ljummen, fuktig trasa.

Mer information
Hur länge du sitter 4 timmar
Höjd i cm 82.0
Kroppsstorleksområde i cm 150 - 195
Stöd med justerbar höjd i cm 35
Sitthöjdsjustering i cm 47
Sittdjupsjustering i cm 43
Mått (H x B x D) i cm 82.0 x 44.0 x 52.0
Tillverkare hjh OFFICE
Material Konstläder
Överdrag 100 % polyuretan
Garanti 24 månader
Kapacitet till 110
Bredd 44.0
Produktvikt 7.5
Sittbredd 42
Djup 52.0
Armstöd utan armstöd

Varje konsumentbetyg kontrolleras för äkthet innan det publiceras för att säkerställa att betyg endast kommer från konsumenter som faktiskt har köpt/använt de rankade produkterna.
Verifieringen pågår genom att skicka personliga länkar till konsumenter när en onlinebeställning har genomförts. Länkarna leder till ett webbaserat utvärderingsformulär och säkerställer att endast konsumenter som verkligen har köpt en produkt får åtkomst till utvärderingsfunktionen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.